Türk Armatörler Birliği “Sizin İçin Varız, Sizinle Varız” sloganıyla yeni üyelikleri bünyesine katıyor.

Armatörlüğün en önemli iki grubu olan Kaptan Grup (Çebi Denizcilik) ve Düzgit Grup (Düzgit Gemi İnşa Sanayi A.Ş.) Türk Armatörler Birliği üyesi oldu. Tonaj olarak Türk Deniz Ticaret Filosunun yaklaşık yarısını dahilinde bulunduran Türk Armatörler Birliği yine “Birlikte ve Beraberce” diyerek yeni üyeleriyle güçleniyor ve bu üyelerinin bilgi ve tecrübelerinden istifade ediyor.

Bu katılımla beraber Türk Armatörler Birliği’nin üye sayısı 2017 başında 231 üye ve bu üyelere ait 150 armatörlük firmasından oluşmuştur. Türk Armatörler Birliği bu yıl da diğer armatörlük firmalarını bünyesine katmayı ve varlığını genişletmeyi hedeflemektedir. Kapsayıcılığını artıran birliğimizin hedefi sektörde paydaşlarına yol gösteren, onların menfaatini gözeten, bu konularda stratejiler oluşturarak denizcilik politikaları üreten ve sektörünün en üst konumunda yer alan bir sivil toplum kuruluşu olmaktır.

Türk Armatörler Birliği’ne gemi maliki olan, işleten ya da yöneten Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı özel kişiler veya Türk Ticaret Siciline kayıtlı tüzel kişiler ile donatma iştirakleri veya deniz yolu taşımacılığı yapan özel veya kamu kurum, kuruluş ve temsilcileri üye olabilmektedir.

Editör: TE Bilişim