Türk Armatörler Birliği, 27 Ocak'ta İMEAK DTO'da toplanıyor

27 OCAK 2015 Salı Günü Türk Armatörler Birliği toplantı salonunda yapılması planlanan ve bu şekilde duyurusu yapılan toplantı yer sıkıntısı yaşanmaması amacıyla DTO Meclis Salonuna alıdı.

Türk Armatörler Birliği Yönetim Kurulu Toplantısı Salı günü yapılacak. Toplantıda, UDHB Lütfi Elvan’ın denizcilik sektöründe yapılması planlanan 2 yeni uygulama kararları konusunda yaptığı açıklamaları sektör temsilcileri ve üyelerle paylaşılacak.

Türk Armatörler Birliği Yönetim Kurulu toplantısı 27 Ocak Salı günü Salı günü saat 14:00 de İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis salonunda yapılacak. Toplantıda Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Deniz Ticareti Genel Müdürlüğü’nden Bülent Sönmez 2015 Yılı Piyasa değerlendirmesi ve filo yapısı ile ilgili bir sunum ve konuşma yapacak.

20 Ocak 2015 Günü Ankara’da Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan ile TOBB Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıkloğlu’nun katılımlarıyla gerçekleştirilen TOBB Deniz Ticaret Odaları Konsey toplantısında, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan’ın özellikle ‘Türk Tersanelerinin ihraç amaçlı gemi inşa projelerinin teminat sorununa çözüm getirilmesi’ ile koster armatörlerini ilgilendiren ‘Türk Koster Filosu’nun yenilenmesi ve ‘hurda teşviği’ verilmesi konuları sektör temsilcilerine anlatılacak.

Türk Armatörler Birliği, gerçekleştireceği Yönetim Kurulu toplantısında ayrıca denizcilik sektörünün sorunları masaya yatıracak ve sektörünü ilgilendiren yeni kurallar ve sorunları ele alınacak. Toplantıda sektörün yeniden ayağa kalkması için denizcilik sektörünün yol haritasının çıkarılması da hedefleniyor.

Toplantıya, Türk Armatörler Birliği'ne üye olan ve olmayan tüm gemi işletmecileri ve armatörlük şirketlerinin temsilcilerinin davet edildiği öğrenildi.

Editör: TE Bilişim