TMMOB Gemi Mühendisleri Odası ,26-27 Mart 2016 tarihlerinde gerçekleştirilen 45. Olağan Genel Kurul ve Seçimler sonucunda göreve gelen yönetim kurulu ilk toplantısında görev dağılımını yaptı.Konu ile ilgili Oda'danyapılan basın açıklaması şu şekildedir.

"Kamuoyuna...  

 Geride bıraktığımız 45. Olağan Genel Kurulumuzda kaybeden taraf olmamıştır, bilakis Gemi Mühendisleri Odasının demokrasi zaferi ile sonuçlanmış ve Odamızı daha ileriye taşıyacağına emin olduğumuz bayrak yarışının gereği yerine gelmiştir.    
 
Genel Kurula katılarak Gemi Mühendisliği mesleğine sahip çıkma iradesi gösteren bütün meslektaşlarımıza canı gönülden teşekkür ederiz. Genel kurulda yaşanan dinamizmin mesleki dayanışmamıza katkı sağladığına inanıyoruz. Meslektaşlarımız arasındaki sevgi ve nezaket ortamının bundan sonra da bozulmadan, bir bütünlük içerisinde devam etmesini temenni ederiz. 
 
“Üyelerimiz önceliğimizdir” diyerek bundan sonraki süreçte mesleğimize ne kazandırabiliriz, üyelerimizin problemleri ile daha fazla nasıl ilgilenebiliriz, mesleğimizi ve odamızı uluslararası seviyelerde nasıl daha iyi temsil edebiliriz arayışları içerisinde olacağız. Burada büyük iş her ne kadar yönetim kuruluna düşse de siz değerli üyelerimizin katkıları olmadan çok fazla ilerlemenin mümkün olmayacağı aşikârdır.  
 
Bu nedenle birlik ve beraberlik içerisinde bütün üyelerimizi çalışmalarımızda katılımcı olmaya ve birlikte bi’şey yapmaya davet ediyoruz. 
 
26-27 Mart 2016 tarihlerinde gerçekleştirilen 45. Olağan Genel Kurul ve Seçimler sonucunda göreve gelen yönetim kurulumuz ilk toplantısında görev dağılımını aşağıdaki şekilde yapmıştır. "
 
ODA YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER 
 
Başkan  Nuri UYGUR 
Başkan Yardımcısı  İlker CİVELEK 
Genel Sekreter  Salih BOSTANCI 
Sayman  İlker ŞENEL 
Üye  Pelin YILMAZCOŞAR 
Üye  Sinem DEDETAŞ 
Üye  Kaan ÜNLÜGENÇOĞLU 
ODA YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ 
Can FİDAN 
Osman KAHRAMAN 
Gökay ATASOY 
Ahmet GÜLTEKİN AVCI 
Orçun BALBAŞ 
Mustafa Kürşat PEKŞEN 
Atay Seçkin KAPLAN 
ONUR KURULU ÜYELERİ 
ASİL ÜYELER  YEDEK ÜYELER 
 
İhsan ELAL  Yücel ERDEM 
Hidayet ÇETİN  Mustafa KARAKUŞ 
Uğur Buğra ÇELEBİ  Ömer GÜNEY 
Bahri ALBAYRAK  Şükrü EREN 
Özcan BAŞKAZANCI  Mustafa SÜNGÜ 
DENETLEME KURULU ÜYELERİ 
ASİL ÜYELER 
 
YEDEK ÜYELER 
 
ErhanÖZKARA  ÖzenACAR 
MustafaKOZİL  FarukSARI 
SertaçKESEBOL  Emin KÜÇÜKKARAMAN 
 
 
Saygılarımızla. 
  
TMMOB Gemi Mühendisleri Odası 
45. Dönem Yönetim Kurulu 

 
Editör: TE Bilişim