Teos Marina’da dostane devir teslim 

Kolin Holding kuruluşu olan ve 2010 yılından bu yana İzmir Seferihisar’da faaliyet gösteren TEOS Marina’da yönetici değişikliği gerçekleşti. 3,5 yıl D-Marin Turgutreis Marina Müdürlüğü görevini yürütmüş olan Faruk Günlü, 1,5 yıldır Teos Marinanın Genel Müdürlüğünü yürüten Fatih Dağıstanlıoğlu’ndan görevi devraldı. 

Meslektaşların yönetim devir tesliminde, iş dünyasında zor görülen sıcak ve dostane anlar yaşandı. Aynı zamanda Fatih Dağıstanlıoğlu’nun doğum günü de olan 8 Aralık’ta, Teos Marina personelinin veda niteliğindeki ve sürpriz olarak düzenlediği partiye yeni Genel Müdür Faruk Günlü de katıldı.  

Yeni Genel Müdür Faruk Günlü 

1979 Fethiye – Göcek doğumlu, evli ve bir erkek çocuk babası olan Günlü, genç yaşta edindiği turizm sektörü deneyimlerini Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği bölümünde aldığı 4 yıllık akademik eğitimle pekiştirdi.  

1995 ile 2016 yılları arasında Club Marina, Skopea Marina, Kemer Marina ve D-Marin Göcek Marinalarının çeşitli kademelerinde görev alan Faruk Günlü, en son D-Marin Turgutreis Marina Müdürlüğü görevini yürütmüştü. 

Akdeniz ve Ege bölgelerinde yer alan marinalarda gösterdiği performansla yatçı dostlarının beğenisini kazanan Faruk Günlü yeni ekibiyle yeni başarılara imza atmayı amaçladığını belirtti. Şimdiye kadar edindiği yöneticilik deneyimlerini, kalite ve maksimum müşteri memnuniyeti prensiplerini Teos Marina’da uygulamak isteyen Günlü, yeni projeleriyle Teos Marina’ya yeni bir hizmet anlayışı getirmeyi hedefliyor. Faruk Günlü’ye yeni görevinde başarılar diliyoruz.  

Editör: TE Bilişim