Port Akdeniz'de Kılavuzluk Römorkaj Hizmetleri Merkezi açıldı

Antalya ticaret ve turizmine hizmet eden Ortadoğu Antalya Liman İşletmeleri A.Ş. bugün tarihi anlarından birini yaşadı.Kılavuzluk Römorkaj Teşkilatı için yaptırılan modern kılavuzluk istasyonu ve personel yerleşkesi hizmete açıldı

Antalya'ya gelen tüm ticari gemilerin limana emniyetle yanaşıp ayrılmasını sağlayan Kılavuzluk Römorkaj Teşkilatı için yaptırılan modern kılavuzluk istasyonu ve personel yerleşkesi, Port Akdeniz ailesinin katıldığı coşkulu bir tören ile açıldı.


Törene ev sahipliği yapan Port Akdeniz – Antalya Limanı Genel Müdürü Özgür Sert yaptığı açıklamada;İnsan odaklı bir hizmet felsefesini benimseyen liman yönetiminin personellerinin, daha huzurlu, rahat ve modern bir yerleşkede çalışabilmesi için ellerinden gelen tüm gayreti gösterdiklerini ve herşeyin en iyisini hak ettiklerini düşündüğü Port Akdeniz personeli için bu gayretlerinden vazgeçmeden en iyisini yapmaya devam edeceklerini söyledi.


Yılda ortalama 1000 gemiye hizmet veren Port Akdeniz – Antalya Kılavuzluk ve Römorkaj Teşkilatı bu hizmeti 1 Deniz Hizmetleri Müdürü, 4 Kıdemli Kılavuz Kaptan, 25 Römorkör Kaptanı, Baş Makinisti ve Römorkör Mürettabatı olmak üzere toplam 30 personel ve 2 römorkör ile sağlıyor.

Açılışta römorkör gemilerinden yapılan su gösteri katılımcılar tarafından heyecan ile izlenirken, tören Deniz Hizmetleri personelleri tarafından hazırlanan öğle yemeğinin ardından limanda römorkör gezisi ile son buldu.
Editör: TE Bilişim