Marport, KalDer’den “5 yıldızlı Mükemmellikte Yetkinlik” sertifikasını aldı

Kurulduğu günden beri sektöründe öncü olan Marport, 22. Kalite Kongresi’nde KalDer tarafından 5 yıldızlı “Mükemmellikte Yetkinlik” sertifikasına layık görüldü.

Marport, yönetim sistemlerindeki başarısını KalDer’in (Türkiye Kalite Derneği) 7-10 Ekim tarihleri arasında yaptığı dış değerlendirme neticesinde 5 yıldızlı “Mükemmellikte Yetkinlik” belgesini almaya hak kazanarak tescilledi. 13 Kasım’da İstanbul Kongre Merkezinde düzenlenen 22. Ulusal Kalite Ödül Töreni’nde, EFQM (European Foundation for Quality Management - Avrupa Kalite Yönetimi Vakfı) tarafından başarılı bir biçimde yönetilen ve mükemmel kurum/kuruluş olma yolunda ilerleyen kurum/kuruluşlara verilen sertifika, Marport adına törene katılan Arkas Liman Hizmetleri Grup Başkanı Hakan Genç’e takdim edildi.

“Toplam Kalite Yönetimi”ne geçiş kararı"

Marport, 2009 yılında “Yönetim Gözden Geçirme Toplantısı”nda almış olduğu kararla, her alanda kaliteyi yükseltmek ve dünya standartlarına ulaşmak amacıyla “Toplam Kalite Yönetimi”ne geçiş kararı almıştı. Buradan hareketle EFQM Mükemmellik Modeli’ni uygulamak amacıyla KalDer’e başvurarak üye oldu. 2010 yılında 3 yıldızlı “Mükemmellikte Yetkinlik” belgesini alan Marport, geçen süre zarfında her alandaki hizmet kalitesini ve yönetimini geliştirmeye devam etti. Müşterileri, çalışanları, tedarikçileri gibi tüm paydaşlarının beklentilerini dengeli bir şekilde karşılamak üzere tüm faaliyetlerini sürdürülebilir şekilde iyileştirme çalışmaları yaptı. 2013 yılında da 5 yıldıza ulaştı. Marport, önümüzdeki yıllarda liderlik, müşteri odaklılık, iş süreçleri ve verilerle yönetim, çalışanların geliştirilmesi ve yenilikçilik alanlarında çalışmalarına devam ederek sürdürülebilir başarıyı amaçlıyor. Şirketin nihai hedefi ise “Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü”ne ulaşmak.

Editör: TE Bilişim