Metin Kalkavan’dan anlamlı sözler

6 Temmuz 2006 Tarihinde DTO Meclis Toplantısında yapılan ödül töreninde TDİ tarafından Mayıs 2006 ayı içerisinde gerçekleştirilen tazeleme eğitimlerinde görev alan eğitmenlere ödülleri verildi.

Bu çerçevede Sitemiz yazarlarından Kaptan Cahit İstikbal; TDİ Tazeleme Eğitimine yaptığı katkılardan dolayı TDİ Tarafından kendisine verilen plaketi DTO Başkanı Metin Kalkavan’ın elinden aldı.

Plaketi verirken Metin Kalkavan’ın “Ben bu ödülü vermekten gurur duyuyorum ama alan arkadaş için aynı şey olur mu bilmem”  şeklinde espri yapması üzerine Cahit İstikbal; “Ben de aynı şekilde gurur duymaktayım” dedi.

Metin Kalkavan; Cahit İstikbal’e plaket verirken şunları söyledi: 

“Kılavuz kaptanlar, adı üzerinde kılavuzlar yani kaptanlarımızın çok değerli bir bölümü. Ama kendi içinizde kendi önünüzü kendiniz temizleyeceksiniz. Her kılavuz kaptan bir değil. Lütfen, biz sistemi düzeltmeye çalışıyoruz. Hiçbir kişiyle, kişilerle işimiz yok. Bunu bilenler biliyor. Ama kişilerle hiçbir zaman olmadı bundan sonra da olmayacak. Deniz Ticaret Odası’nın böyle bir politikası yok. Başarılar dilerim.”

Cahit İstikbal plaketi Metin Kalkavan’ın elinden aldıktan sonra şunları söyledi:

“Sayın Başkan, bu, tazeleme eğitiminde görev aldığımızdan dolayı verilen bir plakettir. Sizin de bu eğitimi çok desteklediğinizi biliyorum. Bu konudan dolayı ayrıca çok teşekkür ediyorum”

DenizHaber.Com özel

Editör: TE Bilişim