Madame Gu ve Kibo, Palmarina Bodrum’da..

Türkiye'nin ilk mega yat projesi olarak 2013 Haziran ayında tam kapasite ile hayata geçirilen, geçtiğimiz günlerde Singapur’da 7.si düzenlenen ‘Dünya Mimarlık Festivali’nde mimari tasarımı ödüle layık görülen Palmarina Bodrum; açılışından bu yana dünyanın çeşitli bölgelerinden gelen mega yatlara ve yerli yabancı ziyaretçilerine uluslararası standartlarda dört mevsim boyunca ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

Palmali Grup tarafından 2011 Mayıs ayında satın alınarak ve yeniden inşa edilerek, dünyadaki pek çok emsalinden farklı olarak, ‘kamusal kullanım potansiyellerinin arttırılması’ gözetilerek tasarlanan Palmarina Bodrum; güvenli bir limanda konaklama, yat acenteliği, yat sigorta işlemleri ve yüksek standartlarda sunulan diğer teknik hizmetlerin yanı sıra, dünyaca ünlü markalardan oluşan 109 mağazalık AVM’si, yeme-içme, eğlence, konaklama, spa & fitness hizmetleri, yıl boyu düzenlenen yarış organizasyonları ve sergileri ile de cazip bir yaşam alanı sunuyor.

Madame Gu, yeniden Palmarina Bodrum’da

Palmarina Bodrum, geçen sezonda ve yaz başında ağırladığı Madame Gu adlı 99 metrelik mega yatı, içinde bulunduğumuz günlerde tekrar ağırlıyor. Rus bir işadamına ait olan, yapımı dört yıl süren, 99 metre uzunluğunda ve 14 metre genişliğindeki, dört katlı ve 18 kamaradan oluşan mega yat, uzun bir süre daha Palmarina Bodrum’da bağlı kalacak.

Mega Yat, Kibo 81 metre uzunluğunda, ikisi VIP olmak üzere toplamda 6 kamaraya sahip, asansörlü ve üç katlı mega yat Kibo da bağlandığı Palmarina Bodrum’da uzun bir süre daha misafir olmaya devam edecek. 710 tekne deniz bağlama kapasitesi yanı sıra yüksek kapasiteli karapark alanıyla Palmarina Bodrum; marina işletmesi ve denizcilik alanındaki tüm mevzuatlara titizlikle uymayı ilke edinerek, misafir ettiği teknelerin marinayı ziyaretleri öncesi, sırası ve sonrasında kendileri ve teknelerini güvende hissetmeleri, sunulan konfor ve kalite standartlarının en üst düzeyde tutulması için her detayı etraflıca planlamasıyla tanınıyor. Palmarina Bodrum’un, uluslararası girişimleri sonucu, ülkemiz denizlerine olan megayat trafiğini arttırmaya yönelik çalışmaları ve ülkenin Turizm sektörüne katkıları, aynı zamanda bölgenin global ve yerel ekonomisinin canlanmasına da destek oluyor.

Editör: TE Bilişim