Girne Üniversitesi Denizcilik Fakültesi’nin organize etmiş olduğu Kariyer Günleri kapsamında 19 Aralık 2017 Salı günü gerçekleşen konferansa, Lucent Denizcilik temsilcilerinden Genel Müdür İlker Atağ ve Genel Müdür Yardımcısı Duygu Karasu katıldı.

Genel Müdür Yardımcısı Duygu Karasu şirketin tarihçesi, kuruluş amacı, hedefleri, çalışma şartlarından bahsederek ve verdikleri kaliteli hizmetin önemine vurgu yaparak sunumunu tamamladı.

Genel Müdür  İlker Atağ, Lucent Denizcilik koordinatörlüğünde gerçeleşen ve Avrupa Birliği tarafından onaylanan Erasmus + KA2 Mesleki Danışmanlık projesinin vermiş olduğu heyecan ve şirket olarak ilklere imza atmanın gururu ile proje içeriği hakkında kısa bir bilgilendirme yaptı.

Birçok milliyetten eğitim gören öğrencilerin şirket çalışma şartları ve projleri hakkında sorularını paylaşmalarının ardından, şirket temsilcileri, okul yönetim kadrosu ve öğrenciler ile toplu fotoğraf çekimi yapılarak konferans tamamlandı.

Girne Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Dekanı Sn.Prof.Dr.Mustafa Altunç ve değerli Bölüm Başkanları’nın eşliğinde eğitimin yapıldığı derslikler, simülasyon odaları ve Yakın Doğu Üniversitesi kampüsü gezildi. Kendilerini en iyi şekilde ağırlayan okul yönetimine ve yoğun ilgi gösteren tüm öğrencilere teşekkür eden Lucent Denizcilik yetkilileri, ilk kez ziyaret ettikleri Girne Üniversitesi Denizcilik Fakültesi ile bundan sonra daha sık görüşmelerin olacağından ve iş ortaklıklarının gerçekleştirilebileceğinden bahsettiler.

Editör: TE Bilişim