KTÜ DUİM Mezunlar Derneği'nin, İMEAK DTO' nun katkılarıyla yapılarak denizcilik eğitimin hizmetine sunulan yeni ‘Tam Donanımlı Köprü Üstü Simülatörü’ açılış törenine Fatih Atalay, Nursu Karakacan ve Şakir Tosun katılım sağladı.

Üst düzey ve çok geniş bürokrat katılımı ile gerçekleşen açılışta, dünya standartlarına uygun hale getirilerek Türkiye’de ki en son versiyon simülatör olarak fakülte öğrencilerinin kullanımına sunuldu.

Yapılan tören sonrası KTÜ DUİM Mezunlar Derneği adına, IMEAK DTO YK Başkanı Tamer Kıran’a, Denizcilik Genel Müdürü Ünal Baylan’a, Tersaneler ve Kıyı Yapıları Genel Müdürü Salih Tan’a teşekkür ve plaket takdimi yapıldı.

Ayrıca Karadeniz Teknik Üniversitesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Mezunlar Derneği (KTÜ DUİM MD), Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi Gemi İşlemleri Ana Bilim Dalı Başkanı Prof.Dr.Ersan Başar'a, bölüm kurulumundan günümüze göstermiş olduğu çaba, destek ve fedakarlıklardan ötürü Yönetim Kurulu kararıyla “Onursal Üye” olarak dernek üyesi yapıldı.

Aynı zamanda Dağcılık Federasyonu Başkanı da olan Ersan Başar’a, katılım plaketini Yönetim Kurulu adına Denizcilik Genel Müdürü Ünal Baylan takdim etti.

KTÜ DUİM Mezunlar Derneği Yönetim Kurulu başkanı Ahmet İhsan AVCI basına yapmış olduğu açıklamada; çeyrek asıra yaklaşan yıllar öncesinden başlayan sıra arkadaşlığından bugünlere gelinmesinin verdiği haklı gururla, emeği çok olan Prof.Dr.Ersan Başar’a ve KTÜ DUİM Mezunlar Derneği'ne hoşgeldin plaketini veren Ünal Baylan’a hassasiyetinden ötürü teşekkürlerini iletti.

Editör: TE Bilişim