KOSDER Güçlenerek yoluna devam ediyor

2014 yılında koster olarak tabir edilen gemi armatörleri ve işletmecilerin bir araya gelerek sorunlara ortak çözüm önerisi ve ortak hareket etme arzusuyla kurulan Koster Armatörleri ve işletmecileri Derneği (KOSDER) güçlenerek yoluna devam ediyor.

Kurulduğu günden bugüne gerek üyesi olan koster armatör ve işletmecilerinin gerekse sektörün genel sorunlarına çözüm odaklı yaklaşımıyla adından söz ettiren KOSDER, son bir hafta içerisinde bünyesine kattığı 9 üyesiyle gücüne güç kattı.

26 Eylül Salı günü gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısında üyeliği onaylanan 9 üyesiyle birlikte toplam 120 üye ve yaklaşık 3 milyon DWT kapasiteye ulaşan KOSDER’in Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kocabaş konuya ilişkin değerlendirmede şu ifadeleri kullandı:

Kurulduğumuz günden bugüne üye firmalarımız başta olmak üzere gerek hitap ettiğimiz koster tonajında yaşanan sorunlara gerekse sektörümüzün temel sorularına çözüm arayışında olduk. Yaptığımız çalışmalar sektör temsilcilerimiz tarafından destek ve hüsnü kabul görmüştür. Çalışmalarımızın olumlu bir yansıması olarak sektör mensuplarımız derneğimize üye olma teveccühü göstermişlerdir. Bu son derece olumlu bir gelişme olarak değerlendiriyorum. Aramıza yeni katılan üyelerimizin de bizlere vereceği destek ve enerjiyle çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.

26 Eylül Salı günü yapılan KOSDER Yönetim Kurulu toplantısında üyelik başvuruları onaylanarak KOSDER bünyesine katılan isim ve firmalar şöyle;

Sn. Cengiz Kaptanoğlu - Kaptanoğlu Denizcilik

Sn. Ali Işık - Işık Shipping

Sn. Başar Kopuz - Aykop Gemi

Sn. Hüseyin Avni Şahin - Densa Tanker İşletmeciliği

Sn. İbrahim Yerebakan - Bakan Shipping

Sn. Oğuz Ünlüer - Sude Shipping

Sn İhsan Altun - Vdenge Technology

Sn. Ramazan Yaran - Akasya Denizcilik

Sn. Sabri Öğütçü - Mora Denizcilik

Editör: TE Bilişim