GMC' 21 - Online Uluslararası Denizcilik Konferansı 18 - 19 Kasım 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

''29 ülkeden 360 araştırmacının akademik çalışma sonuçları!''

Gemi Makineleri İşletme Mühendisleri Odası Başkanı Feramuz Aşkın; ''Denizcilik camiamızın değerli üyeleri, sizleri GMC' 21 - Online Uluslararası Denizcilik Konferansımıza davet ediyorum. Konferansta yeni yakıt türleri, deniz ve çevre, pandemi şartları vb. önemli konularda 29 ülkeden 360 araştırmacının akademik çalışma sonuçlarının sunulacağı 128 bildiri bulunmaktadır.'' dedi.

Feramuz Aşkın; ''Denizcilik alanında son yıllarda yapılmış en büyük akademik organizasyonlardan biri olan GMC’21 Gemi Makineleri İşletme Mühendisleri Odamız (GEMİMO) ve 3 ülkenin saygın Üniversitesinin organizasyonunda, 5 değerli Sponsorumuzun katkılarıyla, 30 Oturum Başkanının yönetiminde, 29 Ülkeden, 360 Araştırmacının, 128 adet Bildirisinin sunumu şeklinde planlandı.

''IMO Genel Sekreteri Sayın Kitack Lim katılacak!''

18 - 19 Kasım 2021 tarihlerinde, 2 Gün, 24 Oturum şeklinde planlanan konferans 3 değerli uzman akademisyenin güncel ve önemli konulardaki açılış konuşmaları ve IMO Genel Sekreteri Sayın Kitack Lim'in katılımlarıyla gerçekleştirilecek. Akademik bilgiyi topluma ücretsiz yayma politikamız kapsamında tüm oturumlarımız camiamıza ve öğrencilerimize açık bir şekilde yayınlanacaktır.'' ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim