ISGEM’den Kore’li Büyük Üretici İle Dev İmza…

ISGEM Group 1989 yılında faaliyete başlayan Güney Kore’li HANLA IMS ile işbirlikteliği anlaşması imzaladı.

ISGEM adına Kurucu Ortak Mühendis Gürhan Burak Alkoç, ISGEM’in Kore’deki partneri GS Marine firma sahibi Kaptan Gökhan Çamlıyurt ve Hanla IMS üst düzey yöneticilerinin katılımlarıyla fabrika turu,yaptılar, eğitim merkezini kontrol ettiler.

Kontrollerin ardından;Ballast Water Treatment, Valve Remote Control System, Level Gauging System ve Scrubber retrofit, 3D engineering alanlarında şatış, satış sonrası, garanti süreci, retrofit, yedek parça, servis alanları olmak üzere geniş iş sahalarında, firmalar, Türkiye ve bazı Avrupa ülkerei için kapsamlı ortaklıklarının temellerini attılar. Anlaşmayı ISGEM adına Mühendis Gürhan Burak Alkoç ve Hanla IMS adına Genel Müdür Robert Jung imzaladılar.

HANLA IMS, AMS ve almış oldukları USCG onayı ile güçlü partner’leri ISGEM’le birlikte pazar payını artırmayı hedeflediklerini belirtti.

ISGEM bu bağlamda özellikle servis alanında oluşturduğu uzman ekiple ekipman bakım, tutum, tamir, modifikasyon ve devreye alma gibi işlerde de aktif rol oynayacak.

İki firma önümüzdeki aylarda ortak düzenleyecekleri seminer ile yapacakları icraatlardan denizcilik sektörünün paydaşlarına açıklayacaklar.

Editör: TE Bilişim