İMEAK DTO İzmir ve Antalya şubeleri, Kalite Sertifikaları'nı aldı

TOBB Akreditasyon Sertifika Töreni, bugün TOBB İkiz Kuleler'de düzenlendi. İMEAK DTO İzmir ve Antalya şubeleri, Kalite Sertifikaları'nı aldı.

TOBB Akreditasyon Sertifika Töreni, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB Başkan Yardımcısı Halim Mete'nin katılımıyla TOBB İkiz Kuleler'de gerçekleştirildi.

Törende İMEAK DTO İzmir ve Antalya şubeleri Kalite Sertifikaları'nı alırken, İMEAK Deniz Ticaret Odası Merkez Şubesi'nin de sertifikası yenilendi. Törene İMEAK DTO adına İMEAK DTO Genel Sekreteri Murat Tuncer, DTO Antalya Şubesi Başkanı Bekir İnanç Kendiroğlu ve DTO İzmir Şubesi Başkanı Yusuf Öztürk katıldı.

2002 yılının 1. döneminde Akredite Oda statüsü kazanarak “5 Yıldızlı Hizmet” yarışına başlayan ilk 10 Odadan biri olan İMEAK DTO, son Akreditasyon Denetimi'nin puanına göre Akreditasyon Sertifikası'nı yine “A/Mükemmel” seviyede yeniledi.

İMEAK DTO Yönetimi'nin “Kurumsal Yapının Güçlendirilmesi”, “Üye İlişkileri ve Üyelere Sunulan Hizmetlerinin Geliştirilmesi” ve “Denizcilik Sektörünün Geliştirilmesine Öncü Olunması” stratejik amaçları doğrultusunda, sahip olduğu yetkinlikler ve sunduğu hizmetler “A/Mükemmel” seviye Akreditasyon Sertifikası ile belgelendi.

Kalite Sertifikaları, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB Başkan Yardımcısı Halim Mete tarafından takdim edildi.

BAKAN TÜFENKÇİ VE HİSARCIKLIOĞLU'NA PLAKET

Antalya Deniz Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kendiroğlu da Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi ile TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'na Türk Bayraklı plaket takdim etti.

Üyelerine verdikleri kaliteli hizmet nedeniyle TOBB tarafından 5 yıldızlı Hizmet Kalite belgesi verildiğini belirten Kendiroğlu, gösterdikleri anlayış ve hizmet kalitesi nedeniyle çalışanlarına teşekkür etti. Kendiroğlu, Akreditasyon Sertifika Belgesi verilmesi nedeniyle duyduğu sevinci yine oda çalışanları ve üyeleriyle birlikte paylaştı.

imeak-dto-izmir-ve-antalya-subeleri,-kalite-sertifikalarini-aldi.jpg

imeak-dto-izmir-ve-antalya-subeleri,-kalite-sertifikalarini-aldi_2.jpg

Editör: TE Bilişim