İMEAK DENİZ TİCARET ODASI İZMİR ŞUBESİ 14. MEDYA YARIŞMASI

Ege Bölgesi’nde denizcilik ve deniz ticaretinin kamuoyunda daha etkin biçimde tanıtılması amacı ile İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi tarafından “İMEAK DTO İzmir Şubesi 14. Medya Yarışması” düzenlendi.

Yarışma “Haber, İnceleme-Araştırma” başlığı ile tek dalda yapılacaktır. Yarışma için gönderilecek eserlerin 1 Ocak 2016-1 Nisan 2017 tarihleri arasında yazılı ve görsel basında yayınlanması gerekmektedir. Yarışma için gönderilen eserlerin “Ege Bölgesi’nde deniz ticareti, deniz taşımacılığı, deniz turizmi ve deniz temizliği ile ilgili haberleri” kapsaması gerekmektedir. Yarışmacılar; eserlerin yer aldığı gazete veya derginin bir adet asıl ile 8 adet fotokopisini hazırlamalıdır. Televizyon veya radyo çalışanlarının ise ses ve görüntü kasetlerinden birer adet teslim etmeleri gerekmektedir. Yarışmaya gönderilecek eserler 4 Mayıs 2017 Perşembegününe kadar İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Basın Danışmanlığı’na teslim edilecektir.

FOTOĞRAF YARIŞMASI

Medya Yarışması kapsamında “Fotoğraf Dalı”nda düzenlenen yarışmanın konusu “Ege Bölgesi’nde deniz, deniz yaşamı, deniz ticareti, deniz taşımacılığı ve deniz temizliği” olarak belirlenmiştir. Yarışma tüm amatör ve profesyonel fotoğrafçılara açıktır. Fotoğraflar, renkli ve siyah-beyaz olabilir. Yarışmacı en fazla iki fotoğraf ile katılabilir. Yarışmaya katılacak olan fotoğrafların uzun kenarı 40 cm, kısa kenarı 30 cm boyutunda fotoğraf kartına basılmış olması gerekmektedir. Fotoğrafların ayrıca dijital kopyasının da teslim edilmesi gerekmektedir. Yarışmaya gönderilecek eserlerin 4 Mayıs 2017 Perşembe gününe kadar İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Basın Danışmanlığı’na teslim edilmesi gerekmektedir. Fotoğraf Yarışması Şartnamesi www.dtoizmir.org.tr. adresinde yer almaktadır.

Editör: TE Bilişim