Geçtiğimiz yıllarda İzmir’i ziyaret ederek Aiağa TSO ile kardeş oda protokolü imzalanmıştı. Kardeş oda protokolü imzalanması ardından her iki odada karşılıklı ziyaretlerde bulunmaya devam ediyor.

Aliağa TSO Başkan ve yönetimi Hopa’ya gelerek ilk olarak Hopa TSO’yu ziyaret ettiler. Oda Başkanı Osman Akyürek ve Oda Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından sıcak bir ortamda karşılanan İzmir TSO heyeti ziyaret ardından HOPAPORT’u ziyaret ettiler.

ALTO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, Başkan Vekili Hamdi Erim, Yönetim Kurulu Üyeleri Uğur Akyıldız, Ekrem Toker, Kamer Karaman, Meclis Üyesi Mustafa Uzunoğlu, ALTO Hukuk Müşaviri Meriç Kaptan, Meslek Komitesi Üyesi Erim Erdem’ den oluşan ziyaret heyeti HOPAPORT’ta Genel Müdür Meriç Burçin Özer tarafından sıcak bir ortamda karşılandılar. Heyet ile toplantı salonunda bir görüşme yapıldı. Genel Müdür Özer HOPAPORT hakkında ve yapılan yatırımlar ve projeler konusunda ayrıntılı bilgiler verildi. stratejik konumundan dolayı farklılığına dikkat çeken Özer “Biz işimizin zorluğunun da bilinci içinde en iyiyi yapmaya çalışıyoruz. Özellikle Proje Kargo taşımacılığında HOPAPORT’un avantajlarını, CİNER ve İMİKS Holding’in potansiyel gücü, ÇABA ve MİSNAK gibi sektörün öncü güçlerinin koordineli çalışmaları ile Dünyanın neresinden olursa olsun, HOPAPORT üzerinden projeler hayata geçirilmektedir” dedi.

ALTO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka’da Hopa’ya gelişlerinde hep gelişmiş bir gördüklerini, Hopa TSO’yu yeni hizmet binası yapımında gösterdikleri çabalar için tebrik etti. HOPAPORT’u da basından sürekli takip ettiklerini, Limanın sürekli kendini geliştirmesinin ülke adına önemli olduğunu,” bu başarıyı gösteren başta Genel Müdür Özer ve ekibine teşekkür ediyorum. İzmir ile Hopa arasında bir kardeşlik köprüsü atıldı. Ümit ediyorum ki ticarette de yeni yeni işbirlikleri geliştirerek ilişkilerimizi daha ileri noktalara taşırız” dedi.

Ziyaret Gene Müdür Özer’in heyete Liman sahasında verdiği bilgilerin ardından sona erdi.

Editör: TE Bilişim