TMMOB Gemi Mühendisleri Odası (GMO) 45. Olağan Genel Kurulu 26 Mart 2016 Cumartesi günü Piri Reis Üniversitesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen genel kurul toplantısı ve 27 Mart 2016 Pazar günü yapılan seçimlerle sona erdi.
Genel Kurul Toplantısı ile ilgili Gemi Mühendisleri Odası'ndan yapılan basın duyurusu şu şekildedir:

"Piri Reis Üniversitesi Rektörü Değerli Üyemiz Sayın Oral Erdoğan’ın, katılan üyelerimizin oy birliği ile Divan Başkanı olarak seçilmesiyle başlayan genel kurulumuza, T.C. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Tersaneler ve Kıyı Yapıları Genel Müdürü Değerli Üyemiz Sayın Hızırreis Deniz, İTÜ Denizcilik Fakültesi Dekanı Değerli Üyemiz Sayın Prof.Dr. Oğuz Salim Söğüt, Yıldız Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Gemi Makinaları Mühendisliği Bölüm Başkanı Değerli Üyemiz Prof.Dr. Hüseyin Yılmaz, Yıldız Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi Dekan Yardımcısı Değerli Üyemiz Prof. Dr. Ahmet Dursun Alkan, TMMOB Gemi Makinaları İşletme Mühendisleri Odası’nı temsilen Sayın Feramuz Aşkın, Türk Loydu Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Değerli Üyemiz Mehmet Cem Melikoğlu, GİSBİR Genel Sekreteri Sayın Kemalettin GÜR, GİSBİR Genel Sekreter Yardımcısı Değerli Üyemiz Sayın Ercan Özokutucu, KOSDER Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Çakır, Gemi İnşaa Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Bilgehan Bayramoğlu ve 146 üyemiz katılım gösterdiler. T.C. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Değerli Üyemiz Sayın Binali Yıldırım, TBMM AK Parti Kars Milletvekili Değerli Üyemiz Sayın Ahmet Arslan, T.C. Tuzla Belediye Başkanı Sayın Şadi Yazıcı, TMMOB Mimarlar Odası’nın çelenkleri ve tebrik mesajları ile desteklerini ilettikleri 45. Olağan Genel Kurulumuz başarıyla sonuçlanmıştır. Web sayfamızda yayınlanan seçim tutanaklarına itiraz olmadığı takdirde, 30.03.2016 saat 17:00 itibari ile seçim sonuçları kesinleşecektir.

Genel kurul sürecinde bize destek veren, dayanışma mesajları ileten, başta değerli üyelerimiz olmak üzere, öğrenci üyelerimize, odamız emekçilerine bizlere her türlü desteğini sunan tüm dostlarımıza en içten duygularımızla teşekkür ederiz.
Saygılarımızla 45. Dönem Genel Kurul Divan Kurulu
TMMOB Gemi Mühendisleri Odası"
Editör: TE Bilişim