Arkas’ın Fas temsilcisi Global Container Agency dünya çapında deniz taşımacılığı yapan Hamburg Süd’ün acenteliğini yürütmeye başladı.

Yeni acentelik kapsamında, Kazablanka’da bulunan ofisine ilave olarak Tangier Limanında bir ofis açan Global Container Agency, Hamburg Süd’un acentelik hizmetlerini bu limandan surdurecek. Ülkedeki ikinci büyük liman olan Tangier limanı doğu-batı ve kuzey-güney taşımacılık yollarının üzerinde yer alan bir derin deniz limanı olma özelliğini de taşıyor.

Hamburg Süd dünyanın en büyük 20 konteyner operatorü arasında yer alıyor

Oetker Grup şirketlerinden Hamburg Süd’un farklı sınıflarda ve görevlerde kullanılmak üzere 177 gemisi ve değişik özellik ve ölçülerde 349 bin konteyneri bulunuyor. 1871 yılında kurulan Hamburg Süd bugün dünyadaki iki yüzden fazla ofis ve acenteliğinde 4 bin 700 kişiye istihdam sağlıyor. Hamburg Süd, 40 tarifeli hattıyla ile Güney Amerika’yı Avrupa, Asya, Güney ve Batı Afrika’ya, Avrupa’yı Doğu Akdeniz, Hindistan / Pakistan ve Avustralya / Yeni Zelanda’ya ve Avustralya / Yeni Zelanda ile Pasifik Adalarını Asya ve Kuzey Amerika’ya bağlıyor.

Editör: TE Bilişim