Gemi Mühendisleri Odası Cumhuriyetimizin 94.yılını “Cumhuriyet Kokteyli” ile Kutladı

Gemi Mühendisleri Odası, Cumhuriyetimizin 94. yılını, üyeleri, aileleri ve sivil toplum kuruluşları ile kutladı.Kutlamalar 29 Ekim 2017 Pazari günü saat 11:30’da başladı. Tuzla sahil tören alanında, sivil toplum kuruluşları ve halkımızla birlikte, saygı duruşu, istiklal marşı ardından Atatürk anıtına çelenk taktim edildi.

Kutlamalar, Saat 18:00’da Gemi Mühendisleri Odası’nın düzenlendiği “Cumhuriyet Kokteyli”  ile devam etti. Gemi Mühendisleri Odası’nın ev sahipliğinde gerçekleşen kokteyle, Gemi Makinaları işletme Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Feramuz Aşkın, Gemi ve Yat ihracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Başaran Bayrak, GİSBİR AR-GE Uzmanı Sayın Gökhan Murat Kaya, Sivil Toplum Kuruluşları Tuzla Platformu temsilcileri, GMO üyeleri ve aileleri iştirak etti.

Kokteylde kısa bir konuşma yapan Sayın Bostancı, sözlerine “Cumhuriyetin 94. Yılını kutlayarak başladı. Cumhuriyetin geleceğin teminatı olan gençlere emanet olduğunu ifade etti. GMO Cumhuriyet kokteylinin geleneksel olarak kutlanacağını belirterek, katılımcılara teşekkür etti. Konuşmanın ardında, 2017 yılında, Üniversitelerin Gemi Mühendisliği bölümünden mezun olan genç meslektaşlara, GMO ailesine hoş geldin ifadesi olarak GMO rozetleri takdim edildi.

Editör: TE Bilişim