Gemi Brokerleri Derneği’nin, artık geneleneksel hale getirdiği ve iki yılda bir düzenlediği Uluslararası Brokerler Yemeğinin 3.sü, yarın gerçekleştirilecek.
Gemi Brokerleri Derneği Geleneksel Yemeği denizcilik sektörünü buluşturuyor. Uluslararası Brokerler Yemeğinin 3.sü,  yarın (3 Haziran 2016) saat: 19:00 da kokteyl ile başlayacak olup Lütfi Kırdar Kongre Merkezi Maçka Terası’nda 1.500 yerli, yabancı katılımcı ile düzenlenecek. Yemekte denizcilik sektörünün yerel ve uluslararası isimleri bir araya gelecek.

İMEAK Deniz Ticaret Odası, Armador ve Yıldırım Holding ana sponsorluğunda gerçekleşecek gecede 1500 misafir ağırlanacak.  Gemi Brokerleri Derneği, düzenlediği Uluslararası Brokerler Yemeği’nden elde edilecek gelir ile bir sosyal sorumluluk projesi yapmayı hedefleniyor.  

Gemi Brokerleri Derneği Başkan Sinasi Onur Derneğin sektöre vereceği en büyük katkının eğitim olacağının altını çizerken,  bu yıl eğitimlerini İstanbul Teknik Üniversitesi Denizcilik Fakültesi ile gerçekleştirdiklerini ve adeta bir talep patlaması yaşadıklarını söyledi.  Onur, ‘son eğitimimize 27 kişi katıldı, toplam 60 kişiye brokerlik eğitimi vermiş olduk’ dedi. Sinasi Onur, eskiden verdikleri ICS eğitimlerinin tekrardan verilmesi üzerine çalışma yaptıklarını da belirtti.
Editör: TE Bilişim