Denizcilerde aynı adaylar

DENİZ Ticaret Odası (DTO) İzmir Şubesi’nde geçen dönem başkanlık için yarışan Geza Dologh ve Hakkı Toros, yarışa kaldıkları yerden devam ediyor. 12 Şubat’ta meclis üyeleri, 18 Şubat’ta ise yönetim kurulu ve meclis başkanlığı için sandığa gidecek İzmirli denizciler, 8 yıldır başkan olan Geza Dologh ile eski rakibi Hakkı Toros arasında seçim yapacak.

Stardart Kontrol Gözetleme Sörvey (SKGS) Limited Şirketi Müdürü, Gemi Makineleri İşletme Başmühendisi Hakkı Toros, sektörün beklentilerine uygun çözümler üretmekte zorlanmayacaklarını belirterek, İzmir’e bir tersane, yat yapım ve bakım yerleri kazandırılması, Alsancak Limanı’yla ilgili problemlerin acil çözümleri gibi projeler için ekip olarak hazırlıklarını tamamladıklarını söyledi.

Vizyon önemli

Geza Dologh da, bugüne kadar yaptıklarının bundan sonra da yapacaklarının   teminatı olduğunu ifade ederek, “Vizyon denizci millet, misyon denizci ülke, çizdiğimiz rotada devam” diye konuştu. Dologh, çağın gereksinimlerine göre ihtiyaçların karşılanarak, projelerin geliştirileceğini ifade etti.
 

Editör: TE Bilişim