Wista Türkiye Başkanı Metal Gemi Kiralama Ltd firmasından Nuvara Uslu Erdönmez , kurucu üyelerden Halime Can Yorulmaz, (Bora Gemi Kiralama); Suzan Atasoy (Atasoy Grup) ve üyelerden Yeşim Muhtaroğlu, (Energy Petrol); Seden Öztorun ve Ceren Vahapoğlu, (Akis Gemi Kiralama); Gülfem Kalkavan, (Anka Denizcilik); Aysu Gürgan, (Eko Gemi Kiralama) ve Asiye Aydın Atasoy (Atasoy Denizcilik) İtalya, Yunanistan , İsrail ve İspanya'nın farklı yerlerinden gelen katılımcılar ile görüş alışverişinde bulundular.


15030

7 Mayıs’taki hoşgeldiniz kokteylinde biraraya gelen katılımcılar, devamında Midnight Rose Otel'deki akşam yemeği ile programa devam ettiler. 8 Mayıs'ta, düzenlenen ilk konferansta,  Coslada ( Madrid ) Kuru Yük Limanının Genel Müdürü  Jaime Seijas, Coslada Kuru Yük Limanı ile ilgili olarak katılımcıları bilgilendirdi.

Daha sonra Sevilla Liman İşletmesi’nin Altyapı Departmanının Başkanı olan José Luis Fernández Martín, Sevilla Limanı’ndaki Yeni Kilit Yapılar (Lock) ile ilgili olarak görüşlerini katılımcılar ile paylaştı. Konuşmadan sonra Wista Hellas Başkanı Anna-Maria Monogioudi söz alarak, 29 Eylül - 1 Ekim 2010 tarihleri arasında Atina'da gerçekleştirilecek olan Wista Genel Konferansı üzerine bir değerlendirmede bulundu. Son olarak da, Wista Türkiye Başkanı Nuvara Uslu Erdönmez, Wista Türkiye'nin son projesi olan 5 engelli gencimize sponsor olunan ' Historical Tall Ships Regatta's Istanbul - Lavrion Ayağı ' ile ilgili olarak katılımcılara bilgi vererek,  29 Mayıs'ta Karaköy Limanında  STS Bodrum teknesinde gerçekleşecek etkinliğe herkesi davet etti.


15031

Editör: TE Bilişim