Deniz araçlarına özel uyku teknolojileri Boat Show 2017’de sergileniyor!

Yaysız yatak sektörünün Dünyaca ünlü İtalyan markaları By Tonino Lamborghini ve Magniflex’in, Türkiye ile birlikte 17 ülkede temsilciliğini yürüten Yatcop, BOAT SHOW 2017’de, tekneden mega yata kadar her türlü deniz aracına uygun, neme, suya ve rutubete dayanıklı, yaz sıcağında serin tutan yeni nesil uyku teknolojilerini görücüye çıkardı.

Ataköy Marina Mega Yat Limanı’nda devam eden CNR Avrasya Boat Show katılımcıları arasında yer alan firmanın standında, Türkiye’ye yeni gelen Dünya’nın ilk çift çekirdek yatağı Magniflex Dual Core ile özel jel dokusu sayesinde farklı bir uyku deneyimi sunan By Tonino Lamborghini’nin Monaco modeli sergileniyor.

Her iki markanın 12 yıl garantili ürünleri, istenilen her ebat ve ölçüye göre özel olarak üretilebiliyor. Anti alerjik, anti bakteriyel, anti stres özellikli çevre dostu yatakların, toksit madde veya insanlara ve doğaya zararlı herhangi bir madde barındırmadığını gösteren OEKO TEX® ile yanmayan veya yangın geciktirici özellikte olduğunu belirten CFR1633, FIRA, TB603 sertifikaları da bulunuyor. İtalya’nın dünyaca ünlü By Tonino Lamborghini ve Magniflex markaları, denizcilik sektörüne yönelik çözümleri ile BOAT SHOW 2017’de yerini aldı.

97 ülkede 35 milyondan fazla insanın uyku tercihi olan Magniflex’in fuarda sergilenen “Dual Core” özellikli yatağı, kişiye özel uyku konforu sunuyor. İki ayrı modüle sahip ürünün her bölmesinin bir tarafı yumuşak diğer tarafı ise sert dolgu malzemesinden oluşuyor.

Bu tasarım sayesinde kullanıcılar, kendi yattıkları tarafın sertlik derecesini kişisel tercihlerine göre ayarlayabiliyor. Aynı zamanda anti bakteriyel, anti alerjik ve anti stres özelliğine de sahip Magniflex Dual Core yataklarının yüzeyinde ise hem soğuk veya sıcak geçirmeyen hem de alev almayan kumaş bulunuyor. Yatcop’un fuardaki standında sergilediği bir başka ürün olan By Tonino Lamborghini marka Monaco model yatak ise özel jel dokusu sayesinde yazları yapılan deniz yoluculuklarında serin bir uyku vaad ediyor.

Ürünün 3D bant sistemi ile dizayn edilmiş olan nefes alabilir özellikteki bi elastic kumaş yüzeyi ise terlemeyi engelliyor. By Tonino Lamborghini ve Magniflex’in deniz araçlarına uygun modellerini yerinde görmek isteyenler 7 Mayıs Pazar gününe kadar devam eden BOAT SHOW 2017’dei Yatcop standını ziyaret edebilirler.

Editör: TE Bilişim