D-Marin Yenilendi

D-Marin Marinalar Grubu’nun müşteri sadakat programı olarak hayata geçirilen D-Marin World, yenilenen yüzüyle üyelerine yepyeni avantajlar sunmaya hazırlanıyor.

D-Marin Marinalar Grubu’nun 3 farklı ülkedeki 10 marinasından 4 aya kadar yüzde 40 indirim avantajı dâhilinde yararlanabilme olanağı sağlayan “D-Marin World” programı, D-Marin müşterilerine avantajlarla dolu bir dünyanın kapılarını aralıyor.

Doğuş Grubu bünyesinde faaliyet gösteren, Doğu Akdeniz Çanağı ve Adriyatik Denizi’nin en büyük uluslararası marina zincirine sahip olan D-Marin Marinalar Grubu, müşterileri için, avantajlı bir dünyanın kapılarını ‘D-Marin World’ ile aralamaya hazırlanıyor. Sektörde bir ilke imza atarak, her geçen gün yeni fırsatlarla büyüyen “D-Marin World” müşteri sadakat programını hayata geçiren D-Marin Marinalar Grubu, 1 Ekim 2014 tarihinden itibaren müşterilerine yenilenen yüzüyle hizmet vermenin yanında pek çok yeni avantajı da beraberinde sunacak. D-Marin Marinalar Grubu’nun Türkiye, Hırvatistan ve Yunanistan’a yayılan 10 marinasını ‘D-Marin World’ ile birbirine bağlayan D-Marin Marinalar Grubu, D-Marin marinalarından biriyle yıllık kontrat yapan misafirlerine, diğer D-Marin marinalarında 4 aya kadar yüzde 40 indirimle bağlanma fırsatı sunacak.

Doğu Akdeniz Çanağı ve Adriyatik Denizi’nde bölgesel güç olma hedefiyle yatırım ve çalışmalarına hız kesmeden devam eden D-Marin Marinalar Grubu, “D-Marin World” ile müşterilerine yeni fırsatlar sunmayı sürdürecek.

Editör: TE Bilişim