Dünyaca ünlü deniz botu üreticisi Zar Formenti’nin Türkiye Distribütörlüğünü sürdüren Çarkçı Denizcilik, markanın en son ve lüks modeli olan Zar 85 SL’in lansmanını CNR Fuar Merkezi’nde düzenlenen 10. Uluslararası Deniz Araçları Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı’nda gerçekleştirdi.

Hem tender olarak, hem de gezilerde konaklamaya imkan tanımaya elverişli kullanım özellikleriyle öne çıkan yeni kamaralı Zar 85 SL, fuarda ziyaretçi akınına uğradı.

Çift kişilik yatağı var

Çarkçı Genel Müdür Yardımcısı Aslıhan Çarkçı Erdoğan ve Genel Müdür Yardımcısı Furkan Çarkçı tarafından perdesi Boat Show’da açılan yeni ZAR 85 Sport Luxury’de çift kişilik yatağa dönüştürülebilen bir konsol bulunurken, masasında 8 kişiye kadar bir alan sunuyor ve burası istendiğinde konforlu bir güneşlenme alanına da dönüşebiliyor.

İtalya’dan sonra ilk kez Türkiye’de sergilenen Zar 85 SL, 19 Şubat Pazar Günü’ne kadar Çarkçı Denizcilik standında görülebilecek.  Zar 85 Sport Luxury, parlak siyah gövde rengi, kırmızı oturma grubu ile fuara özel 144 bin euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 

Uzunluğu 8.5 metre, genişliği 3.20 metre olan bot 12 kişilik kapasiteye sahip. Ağırlığı 1600 kilogram olan botun minimum uygulanabilir gücü 250cv, tavsiye edilen gücü 300/400cv ve maksimum uygulanabilir gücü de 500cv olarak belirlendi.

(Milliyet)

Editör: TE Bilişim