Bulutlu Marine, SPBES’i Türk denizcisiyle buluşturdu

Günümüzde sıkça tercih edilmeye başlanan elektrikli deniz araçlarına yönelik batarya üretimiyle dikkat çeken SPBES, Türkiye denizcilik sektörünün başarılı firmalarından olan Bulutlu Marine ile Türk denizciliğine açıldı.

Bulutlu Marine, SPBES’in çalışmalarını ve yenilikçi ürünlerini Türk denizcilerine anlatmak amacıyla seminer düzenledi. Dizayn ofisleri, tersane temsilcileri, klas kuruluşu temsilcileri gibi sektörün pek çok paydaşının katılımıyla gerçekleşen seminerde SPBES CEO’su Brent Perry firmaları ve ürünleri hakkında detaylı bir sunum gerçekleştirdi.

Ürünlerini endüstride üst düzey güvenlik sunduğunu ve çevreci üretime önem verdiklerini belirten Perry, “Denizcilik endüstrisi için kaliteli ve güvenli enerji depolama sistemleri üretiyoruz. Ürünlerimiz performans olarak da son derece başarılı ürünlerdir. Ürünlerimizi ortaya çıkarırken çevre hassasiyetimizi de üst seviyede tutarak geri dönüşüm sistemlerini göz önünde bulunduruyoruz” dedi.

SPBES tarafından üretilen bataryaların uzun ömürlü bataryalar olduğunu aktaran Perry, bataryaların hızlı şarj özelliğine sahip bataryalar olduğunu ve 10 bin şarjdan sonra bile yüzde 80 kullanım ömrüne sahip olduklarını dile getirdi.

Bulutlu Marine ile imzaladıklarını anlaşmaya da değinen Perry, “Türkiye’de denizcilik sektörünün saygın bir üyesi olan Bulutlu Marine, gemi güç sistemleri, teknik servis hizmetleri ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarıyla SPBES’in gelişim ve ilerleme vizyonu için ideal bir partner’’ ifadelerini kullandı. Perry sunumunun ardından katılımcıların sorularına da detaylı şekilde cevap verdi.

SPBES tarafından üretilen bataryalar, enerji şebekelerinde ve ağır endüstriyel uygulamalarda dizel motorların yerini almaya başlayan elektrikli motorları beslemek amacıyla kullanılırken, hibrit ve tam elektrikli feribot uygulamalarında, OSV projelerinde, hibrit mega yatlarda, endüstriyel makinalarda ve enerji şebekelerinde de tercih ediliyor.

seminer_1-003.jpgseminer_2-003.jpgseminer_3-003.jpgseminer_4-002.jpgseminer_5.jpgseminer_6.jpgseminer_7.jpgseminer_8.jpg

DENİZHABER 

Editör: TE Bilişim