Bodrumlu denizciler Erdoğan’la devam

Bodrum Denizciler Derneği’nin 3 yılda bir gerçekleşen Olağan Genel Kurul Toplantısı Bodrum Belediyesi Meclis Toplantı salonunda gerçekleşti.

Toplantıya yaklaşık 500 dernek üyesi katıldı. Bazı üyeler meclis toplantı salonunun kalabalık oluşu nedeni ile dışarıda bekledi.

Toplantı Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Denizciler Derneği Başkanı Mustafa Erdoğan Saygı duruşunda ve İstiklal Marşına esas duruşta katılması dikkat çekti.

Gündem maddelerinin okunmasıyla toplantıya başlandı.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da toplantıya katılarak seçimlere giren adaylara ve üyelere denizciliğin önemi ve ahşap tekne yapımında bugünlere gelinen noktanın sevindirici oluşundan memnuniyet duyduğunu belirtti. Kocadon ayrıca Belediye olarak seçimlerin dışında kalacaklarını dernek ve sivil toplum örgütleri içerisine siyasetin karışmaması gerektiğini ifade etti.

Gündem maddelerinin konuşulmasının ardından başkanlık seçimi için oy kullanımına geçildi. Oylama sürerken dernek üyelerine keşkek pilav ayran ikram edildi.

Mevcut başkan Mustafa Erdoğan ve bu dönemki seçimlere adaylığını koyan Mustafa Odabaşı’nın liste yoluyla seçimleri gerçekleşti.

2100 üyenin bulunduğu derneğin Genel Kuruluna 477 üyenin katıldığı ve 472 üyenin oy kullandığı öğrenildi.

Seçim sonunda Mustafa Odabaşı 122 oy alırken Mustafa Erdoğan 350 oyla yeni dönemde de başkanlığını ilan etti.

 

Editör: TE Bilişim