Bİ’ŞEY Yapmalı Grubu Aday Tanıtım Toplantısı Yapıldı.

Gençlerle Kaldığımız Yerden Devam” sloganıyla 45. Dönem TMMOB Gemi Mühendisleri Odası yönetimine gelen ve başarılı bir dönemin ardından 46. Dönem Yönetim Kuruluna tekrar aday olduğunu açıklayan Birlikte Bi’şey Yapmalı çalışma grubu, 20 Mart Salı Semiha kibar sosyal tesislerinde düzenlenen tanıtım toplantısında oda üyeleri ve sektör temsilcileri ile bir araya geldi.

Toplantıda söz alan Gemi Mühendisleri Odası Başkanı Salih Bostancı görevde oldukları süreçte, oda tarihinin en aktif en verimli döneminin yaşandığını vurguladı ve bu başarıda pay sahibi olan tüm Yönetim Kuruluna göstermiş oldukları özveri için teşekkür etti. Gençliğe her zaman inancının tam olduğunu vurgulayan Bostancı sözlerine şöyle devam etti.

“45. Dönem bizim için bir milattı ve zorlu bir dönemde yönetimi devir almıştık.Hedefimiz bu sektöre birliği, gençliği ve hizmeti getirmekti. Tüm üyelerimizle ve sektörle paylaşılan dönem faaliyet raporundaki veriler gösteriyor ki; Yönetim Kurulu olarak en çok eğitim/seminer düzenleyen, en çok sektör ziyaretleri ve organizasyon katılımı gerçekleştiren, odaya en fazla genç üye kazandıran, üyeleri için daha fazla ayrıcalıklar yaratan dönem olurken ISO10002 Müşteri Memnuniyeti Sistemi ile elektronik ortamda denetim imkânı verecek GMO MeDeS yazılımını odamıza kazandırdık. Maddi sıkıntılarını aşmış, gençleşmiş, imkân ve kabiliyetlerini modernleştirmiş bir yönetim dönemini kapatmanın haklı gururu içindeyiz. Huzurlarınızda Yönetim Kurulundan, üyelerimize, oda personellerinden şube ve temsilciliklerimize kadar bu hizmetlerde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

Sayın Bostancı Söz ve vaatlerle değil icraatlarıyla rüştünü ve potansiyelini ispatlamış Birlikte Bi,şey Yapmalı grubunun 46. Döneme de gururla ve şevkle aday olduğunu, gençliğe tecrübeyi de katarak hizmete hazır ve talip olduklarını vurguladı, tüm üyelerin hak ve menfaatlerini gözeten, sektöre yön veren ve birleştiren öncü oda vizyonu için üyelerden destek istedi.

Katılımın ve coşkunun üst seviyede geçtiği toplantı Yönetim Kurulu adaylarının tanıtılması ve üyelerle sohbetlerin ardından son boldu.

Editör: TE Bilişim