Arkas Line Batı Akdeniz ve Karadeniz limanları arasındaki servisini yeniledi

Yenilenen servis yapısı ile Köstence ve Oran limanları arasında ilave bir shuttle servis hizmeti de sunuluyor. Arkas Line, ticaretteki gelişmeler ve bu doğrultuda artan talebi karşılamak amacıyla Batı Akdeniz ve Karadeniz limanları arasında işlettiği WBS /Westmed Black Sea Servisini yeniledi.

Arkas’ın dört gemisi ile sunulan servisin Mayıs ayı itibari ile rotasyonu değiştirildi. Gemiler İstanbul(Marport)- İstanbul(Kumport)- Odessa-Köstence(Socep)- İstanbul (Kumport)- İstanbul (Marport)-Cagliari-Valencia-Kazablanka-Tangier-Valencia-Cagliari-Gemlik- İstanbul (Marport) rotasını izliyor.

Yenilenen rota sayesinde Gemlik, İstanbul ve Karadeniz limanlarından Fas’a transit süreler de kısaldı. Ayrıca Gemlik’ten Köstence ve Odessa’ya direkt bağlantı yapılabiliyor. Köstence- Oran arasında shuttle servisi Aynı zamanda Arkas Line’ın yeni Oran/Köstence Servisi de Mayıs ayında başlıyor.

Üç gemi ile verilecek olan servis Köstence (Socep)-Cagliari-Oran-Castellon-Cagliari-Izmir-Köstence(Socep) rotasını izliyor.

Editör: TE Bilişim