Avrasya Boat Show 3. kez yelken açıyor

CNR Ekspo Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü Rüştü Barkay, “Bu fuarda firmaların büyük boyutta ticari anlaşmalar yapmasını bekliyoruz" diyor.

Dünyanın ikinci büyük tekne ve yat fuarı Avrasya Boat Show, 13-22 Şubat'ta İstanbul CNR EXPO Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Deniz Turizmini ve Denizciliği Geliştirme Derneği DENTUR'un desteğinde CNR Expo Fuarcılık tarafından düzenlenecek organizasyonun hedefi, dünya klasmanında kalıcılık yaratmak. Avrasya Boat Show 2009, yerli ve yabancı pek çok markanın rekabetine sahne olacak.

Aralarında Atlantis, Azimut, Princess, Riva ve Meridian gibi yabancı markalarla Viking Marin, Elegan, Mursan ve Taylan Yatçılık gibi yerli markaların bulunduğu pek çok firmanın katılacağı fuar, ticari bir platform yaratacak. Bu yıl 20 bin yabancı ziyaretçinin beklendiği fuarın partner ülkesi Hollanda'dan geniş çapta katılım olacak. Ayrıca Almanya ve İngiltere'nin sektör şirketleri de iki ülke için oluşturulan özel alanlarda yeni ürünlerini sergileyecek. 2009'un tasarım, konfor, işçilik ve teknolojik yeniliklerinin görülebileceği Avrasya Boat Show'da, 200'ün üzerinde küçük, orta ve mega sınıftaki motoryat, yelkenli ve katamaranlar sergilenecek. Son yıllarda artan deniz turizmi ile birlikte yenilenen ve inşa edilen marinalar da organizasyonda hizmetlerini tanıtacak.

200 bin ziyaretçi, 350 firma katılacak

Avrasya Boat Show'a 350 firma katılacak. 75 bin metrekare alanda düzenlenecek fuara yerli yabancı 200 bin ziyaretçi bekleniyor. Tekne aksesuarları ve tekne yapım malzemeleri, sürat ve gezi tekneleri, yelkenliler, motor yat ve güç ekipmanları, su sporları donanımları, deniz giyim ve aksesuarları, deniz kurtarma ve acil durum malzemeleri Avrasya Boat Show'daki ürünler arasında yer alıyor. Bu yıl ikincisi yapılmasına rağmen büyük bir başarı yakalayan Avrasya Boat Show'a 319 firma yaklaşık bin 500 markayla katılarak, 150'nin üzerinde orta ve mega sınıftaki tekne CNR Expo çatısı altında 125 bin 845 yerli ve yabancı ziyaretçiyle buluştu.

 

Editör: TE Bilişim