Anadolu Sigorta Boat Show’da Ziyaretçilerini Ağırladı

Sektörünün önemli ve prestijli organizasyonları arasında yer alan ve 11-19 Şubat 2017 tarihleri arasında düzenlenen CNR Avrasya Boat Show’a katılan Anadolu Sigorta, ürünlerini ziyaretçilerine tanıttı. Anadolu Sigorta, Boat Show kapsamında müşterilerine özel fırsatların yanında gezinti tekneleri sigortalarında indirim şansı da sundu.

Türkiye sigorta sektörünün köklü kuruluşu Anadolu Sigorta, 11-19 Şubat 2017 tarihleri arasında CNR Avrasya Boat Show’da ziyaretçilerini ağırladı. Boat Show kapsamında müşterilerine özel fırsatlar da sunan Anadolu Sigorta, gezinti teknesi sahibi olan veya tekne almak isteyen müşterileriyle bir araya geldi.

Denizcilik sigortaları konusunda ihtiyaç duyulan her türlü bilgiyi Boat Show kapsamında anında müşterileriyle paylaşan Anadolu Sigorta ayrıca gezinti tekneleri sigortalarında potansiyel müşterilere belirli süre için prim indirimi sağlayan kartlar da hediye etti.

Birçok sigorta branşında olduğu gibi denizcilik sigortalarında da 2016 yılını prim üretiminde başarılı şekilde tamamlayan Anadolu Sigorta, yılsonu rakamlarına göre su araçları branşında yüzde 44 ’lük pazar payıyla sektörde lider konumda bulunuyor. Tüm bunların yanında Anadolu Sigorta, yeni yasa kapsamında vergi muafiyetinden yararlanarak Türk siciline geçecek olan gezinti tekneleri için de yat sigortası teminatını indirimli olarak müşterilerine sunuyor.

Editör: TE Bilişim