Oruç Reis Denizciler Kulübü tarafından gerçekleştirilecek olan “ODEK Ortak Akıl Toplantıları”nın ilki, 25 Temmuz 2010 Pazar günü Üsküdar Sözbir Otel'de yapılacak.


Denizcilik sektöründen geniş katılımın beklediği, Türk Denizcilik endüstrisi için yeni fırsatlar oluşturmayı hedefleyen toplantılar ile ODEK, herkesin söz sahibi olacağı bir platform sağlamayı amaçlıyor. Beyin fırtınalarının yapılacağı, görüş ve fikir paylaşımları ile sektöre yönelik önemli konuların gündeme getirilip tartışılacağı, “ODEK Ortak Akıl Toplantıları”nda ayrıca, araştırma ve geliştirme hususunda raporlar da yayınlanacak.


Bu ay ki 1. ODEK Ortak Akıl Toplantısı'nda; dünyanın önde gelen analizcilerinin yorumları ile "2. dip mi geliyor?" sorusunun yanıtını aranacak, kimyasal ve tanker taşımacılığındaki beklentiler, navlun piyasasındaki son durum gibi birçok konu başlığı ele alınacak.

Yoğun bilgi paylaşımlarının yanı sıra, bu toplantıları ile, ODEK en önemli hedeflerinden biri olan bireyler arası kaynaşmaya da öncülük edeceğine inanıyor.


Derneğe üye olmayanların ücretli katılacağı bu toplantının bu ay ki misafir konuğu ise, İstanbul Şehir Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Mustafa Özel olacak. Özel, “Sivil Toplum Kuruluşlarının İş Dünyasına Katkısı” konulu sunumunu konuklara paylaşacak.


1. ODEK Ortak Akıl Toplantısı Programı

AKIŞ

09:00 Kahvaltı

ODEK Tanıtım ve Faaliyetler

Dünya Denizcilik basınından dikkat çeken haberler

Koster Taşımacılığı Navlun Rapor Sunumu

Büyük Tonaj Navlun Piyasasındaki Son Durum

Kimyasal ve Tanker Taşımacılığında Beklentiler

Yeni Gemi Siparişleri ve Ülkelerin Pazar Payları

Ulusal ve uluslararası mevzuatdaki değişiklikler, MLC 2006 ve Ballast Water Management hakkında armatörleri neler bekliyor?

Tersaneler ve yan sanayi için yakın zamanda gerçekleşecek uluslararası ihaleler, bu doğrultuda planlanan yurt dışı gezileri

Sivil Toplum Kuruluşlarının İş Dünyasına Katkısı İstanbul Şehir Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Mustafa Özel

12:00 Soru-Cevap


 

Editör: TE Bilişim