İlkadım Belediyesi 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 102. yılı ve Çanakkale Şehitleri Anma Günü münasebeti ile vatandaşlara asker çorbası ikram etti.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Gazi Caddesi, Bulvar AVM arasında düzenlen etkinlikte vatandaşların hem içi ısındı hem de Çanakkale şehitleri anıldı. Vatandaşlardan yoğun ilgi ve memnuniyet gören asker çorbası dağıtımı, İlkadım Belediyesi Dış İlişkiler Müdürü Şamil Bilgü, İlkadım Belediyesi Genel Sekreteri İbrahim Kurt, Dış ilişkiler Müdür Yardımcısı Kamil Şen ve İlkadım Belediyesi çalışanları tarafından yapıldı.

“Bu vatan için gözünü kırpmadan şehit düşen tüm ecdadımızı anıyoruz”

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 102. yılı ve Çanakkale Şehitleri Anma programları nedeniyle asker çorbası dağıtan İlkadım Belediyesi Dış İlişkiler Müdürü Şamil Bilgü, “18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferinin 102. yıl dönümünde, Anadolu’nun her köşesinden Çanakkale’ye giderek, gözünü kırpmadan ‘Çanakkale geçilmez’ sözünü şanlı tarihimize altın harflerle yazan Çanakkale şehitlerimiz başta olmak üzere, bu vatan için gözünü kırpmadan şehit düşen tüm asker, polis ve sivillerimiz ile gazilerimizi minnetle anıyorum. Vatandaşlarımızla birlikte onların içtiği çorbadan içerek, yedikleri ekmekten yiyerek onları daha iyi anlamaya çalışıyoruz” dedi.

Vatandaşlar da düzenlenen etkinlikten dolayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’a teşekkür etti.
Kaynak: iha