Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Turan Çakır şehit ve gazi dernekleri temsilcilerini ağırladı.

18 Mart Şehitlerini Anma Günü dolayısıyla gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Turan Çakır’ı ziyaret eden şehit ve gazi dernekleri temsilcileri, Büyükşehir Belediyesi’nin kendilerine yaptıkları desteklerden dolayı teşekkür etti.

Türkiye tarihinde ülkenin bütünlüğünün korunmasında büyük rol oynayan şehitlerimizin ve gazilerimizin her zaman baş tacı olduğunu belirten Turan Çakır, “Şehitlerimiz her türlü fedakarlığı yaparak vatan uğruna canını düşünmeden teslim eden şanlı kahramanlarımızdır. Gazilerimiz de şehitlerimiz gibi kahramandır. Memleketi için canını ortaya koyan, uzuvlarını kaybeden gazilerimizin de yerleri her zaman ayrıdır kalbimizde. Ülkemizin bugünlere gelmesinde en büyük emeği olan şehit ve gazilerimizi minnetle anıyorum. 18 Mart Şehitleri Anma Günü dolayısıyla yaptığınız ziyaret bizleri çok mutlu etti. Devletimiz terör ile mücadelede büyük adımlar atıyor. İnşallah bu terör olayları ortadan kalkar da artık şehit vermeyiz” diye konuştu.

Ziyarete Türkiye Muharip Gaziler Derneği Samsun Şube Başkanı Ahmet Diril, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şubesi Başkan Necati Yılmaz, Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Karadeniz Temsilcisi Bilal Erim ve dernek temsilcileri katıldı.
Kaynak: iha