Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, şehirde faaliyet gösteren bir grup esnaf ve iş adamı ile bir araya geldi. Mono Kafe’de gerçekleştirilen buluşmada SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş de hazır bulundu. Görüşmede tüm aktörlere dönük mesajlar veren Başkan Toçoğlu, esnaf, iş dünyası ve diğer tüm paydaşların şehir için daha fazla sorumluluk duygusu ile hareket etmesi gerektiğinin altını çizdi.
Başkan Zeki Toçoğlu toplantıda yaptığı açıklamada, “Hükümetimizle, Milletvekillerimizle, teşkilatlarımızla, yerel yönetimlerimizle şehrimiz için çalışıyoruz. Daha fazla üreteceğiz. Daha fazla çalışacağız. Ancak bunun yanında iş dünyamızın şehrimizin sosyal, sportif ve kültürel hayatına daha fazla katkıda bulunmasını arzu ediyoruz. Esnafımızla, iş dünyamızla şehrimize karşı daha fazla sorumluluk duygusuyla hareket etmeliyiz. Şunu unutmamalıyız: Sakarya bizim evimizdir. Şehrimizi birlikte korumalı, Sakarya’ya sahip çıkmalıyız” diye konuştu.
ŞEHİR KÜLTÜRÜNDEN UZAK DURMAYALIM
Tüm paydaşlara dönük mesajlar da veren Başkan Zeki Toçoğlu, “Sakarya’yı daha fazla hissedin. Şehrin sokaklarını, meydanlarını, kültür sanat hayatını, spor dünyasını, yaylalarını daha fazla hissedin. Şehre dokunun. Şehir kültüründen beri durmayın. Bu şehri geliştirmek, büyütmek hepimizin ortak çalışmalarıyla gerçekleşebilir. Büyükşehir Belediyesi olarak biz bu konuda üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Sakarya’yı daha da yaşanabilir bir şehir haline getirmek için ortak çalışmalarımız artarak sürecek” ifadelerini kullandı.
Kaynak: iha