İMEAK Deniz Ticaret Odası'ndan Ücretsiz Maske

Çin’in Vuhan kentinden başlayıp tüm dünyayı saran corona virüs(Covid-19) salgınına ilişkin Sağlık Bakanlığı'nca alınan tedbirler üzerine İMEAK Deniz Ticaret Odası SGK hizmet listesinde çalışan üyelerine ücretsiz maske imkanı veriyor.

İMEAK Deniz Ticaret Odası resmi internet sitesi üzerinden SGK hizmet listesinde çalışan üyelerine maske talep formu başvuru imkanı sundu.

İMEAK Deniz Ticaret Odası resmi istesinde yer alan açıklamasında:

"Sayın Üyemiz, Covid-19 salgınından korunmak ve salgının yayılmasını önlemek amacıyla işyerlerinde alınması gereken tedbirler ilgili bakanlıklarca açıklanmıştır. Bu çerçevede çalışanlar arasında sosyal mesafenin korunmasının sağlanması ve firma çalışanlarının maske takması zorunlu hale gelmiştir.

“SGK Hizmet Listesinde” çalışan sayısı on (10) ve üstü olan, üretim faaliyetlerine aktif olarak devam eden firmalar maske talebinde bulunabileceklerdir.

Bu itibarla aşağıdaki formun doldurularak Odamıza ivedilikle iletilmesi gerekmektedir.

Talepler Odamızca toplanacak ve İstanbul Valiliği koordinasyonunda ilgililere iletilecektir. Maske tahsis ve dağıtımı İstanbul Valiliğince yapılacak değerlendirmeler sonrası uygun bulunan firmalara Valilik ilgililerince gerçekleştirilecektir.

Maskelerin teslim alınması aşamasında SGK Sigortalı Hizmet Listesi'nin ibraz edilmesi ZORUNLUDUR."

ifadeleri yer aldı. Maske talep formu başvurusu için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz:

https://www.denizticaretodasi.org.tr/tr/online-islemler/basvuru/maske-talep-formu

Editör: TE Bilişim