Adem Şimşek Başkan Şadan Kalkavan Onursal Başkan

İzmir’in Aliağa ilçesinde faaliyet gösteren gemi geri  dönüşüm  sanayicileri derneği genel kurul sonrasında yaptığı ilk yönetim kurulu toplantısı ile görev dağılımını gerçekleştirdi.  Genel kuruldu Onursal başkanlığa oybirliği ile seçilen Şadan Kalkavan’a onursal başkan şilti ve üstün hizmet teşekkür plaketi verildi.

Gemi geri dönüşüm sanayicileri derneği yönetim kurulu üyeleri yaptığı ilk toplantı ile görev dağılımı yaptı . Buna göre Başkan Adem Şimşek, ikinci başkan İsmail Önal, genel sekreter Akın Kandemir, Asım Erdoğan mali işler, Demiray kardeş ve Günalp Erdil Uluslar arası ilişkiler ve IMO, ILO, BASEL  ilişkiler  sorumlusu oldular.

Gemi geri dönüşüm sanayicileri  Derneği kurucu başkanı  ve onursal başkanı Şadan Kalkavan’a plaket töreninde  konuşan Kalkavan, derneğin 1982 yılından bu güne kadar gemisöküm sanayicilerine kurumsal kimlik oluşturulması için 27 yıllık bir çalışma yaptıklarını söyledi.

Kalkavan, ”Yeni yönetim kurulunu tebrik ediyorum. Artık Gemi geri dönüşüm sanayilerinde ikinci nesil işbaşı yapıyor. Bu bana büyük mutluluk verdi. Derneğimizin  Onursal başkanı  sıfatım ile  daima yol gösterici olarak her zaman yanlarındayım. 27 yıllık dernek yöneticiliğimizde Gemi geri dönüşümün bir sektör olduğunu ve yanlış anlamaların önüne geçmek için çalıştık. yeni yönetime inceliğinden dolayı teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

Gemi Geri Dönüşüm Sanayiciler Derneği Başkanı Adem Şimşek,”Gemi  geri dönüşüm sektörünün oluşmasında Şadan kalkavan’ın yaptığı hizmetler unutulamaz. kendisi bizim onursal başkanımız olarak her zaman yol göstericimiz olmuştur . Yeni nesil olarak ondan devraldığız bayrağı, onun gösterdiği hedefler doğrultusunda daima ileriye götüreceğiz. Onursal başkanımız Şadan kalkavan’a  27 yıl boyunca  derneğimize yaptığı  hizmetlerden dolayı  gemi geri dönüşüm sektörü ve üyelerimiz adına teşekkür ederim”  dedi.

 

Editör: TE Bilişim