Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesine gerçekleştirdiği ziyarette partilileri ile bir araya gelen ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan adaylığı için sürekli ismi zikredilen Meral Akşener’i karşılayan Dinar İlçe Başkanı İbrahim Acar’ın görevden alınarak ilçe teşkilatının kapatıldığı belirtildi.
Konu ile ilgili İhlas Haber Ajansı muhabirine açıklamalarda bulunan MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Raşit Demirel, partisinin Dinar İlçe Teşkilatının bugün itibari ile kapatıldığını kaydederek, gerekçenin ise Meral Akşener’in ilçede karşılanması ve kendisi ile toplantı yapılması olduğunu kaydetti. MHP Dinar İlçe Başkanı İbrahim Acar’ın da görevden alındığını aktaran Başkan Demirel, öte yandan ilçenin MHP’li Belediye Başkanı Saffet Acar hakkında da MHP Genel Merkezi tarafından suç duyurusunda bulunulduğunu bildirdi.
Öte yandan, Belediye Başkanı Saffet Acar ve İlçe Başkanı İbrahim Acar’ın, Meral Akşener’i destekleyenler arasında olduğu ve Acar’ların karşılamada Akşener’e çiçek takdim ederken çekilmiş fotoğraflarının da bulunması Akşener’e destek verdiklerini gözler önüne serdi.
Kaynak: iha