Referandum mitingine katılmak üzere Siirt’e gelen Başbakan Binali Yıldırım, Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen miting sonrası çay içmeye davet eden Siirtli Muhammed Ali Suay’ı kırmayarak iş yerine misafir oldu.

Aydınlar Caddesi’nde turizm acentesine giden Başbakan Binali Yıldırım ve beraberindekiler daha sonra iş yeri ziyareti çıkışında toplanan kalabalık vatandaşlarla ayaküstü sohbet etti. Daha sonra otobüste vatandaşlara el sallayan Başbakan Yıldırım hava yoluyla Siirt’ten ayrıldı.

Başbakan Yıldırım’ın iş yerini ziyaret edip birlikte fotoğraf çektirmekten mutlu olduğunu aktaran Siirtli esnaf Muhammet Ali Sualp, "Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım’ı mitinge dinledik. Daha sonra kendisini iş yerimizde çay içmeye, şeref vermeye davet ettik. Kendisi de bizleri kırmadı, onure etti, buraya gelip çayımızı içtiler. Biz de memnun olduk. Sayın Başbakanımıza, il başkanımıza, milletvekillerimize ve diğer yetkililerimize desteklerinden dolayı teşekkürlerimiz ilettik. Onlara kararımızın ’evet’ olacağını ve desteklerimizin sonuna kadar devam edeceğini söyledim" dedi.

Sualp, daha sonra Başbakan Binali Yıldırım ve diğer bakanlarla çektirdiği fotoğrafları basın mensuplarına gösterdi.
Kaynak: iha