Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, “Kızılay Haftası” dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Kızılay Haftası’nı kutluyor, dünyanın dört bir yanında büyük bir özveriyle çalışan Türk Kızılayı gönüllülerine şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, “Kızılay Haftası” dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Mesajında, Türk Kızılayı’nın tarihten bugüne sürdürülen dayanışma kültürünün ve vakıf geleneğinin en anlamlı tezahürlerinden biri olduğunu aktaran Arslan, ırk, din, dil gözetmeksizin dünyanın farklı coğrafyalarındaki afetzedelerin, muhtaçların, yoksulların yardımına koşan Türk Kızılayının, Türk milletinin vicdanını ve hoşgörüsünü hakkıyla temsil ettiğini aktardı. Arslan, mesajının devamında şunlara yer verdi:

“Dünyanın bütün kıtalarında aktif görev üstlenen Türk Kızılayı, tüm operasyonlarında ihtiyaç sahiplerinin ve korunmasız insanların yüzünü güldürürken özverili ve etkili bir şekilde yürüttüğü sınır tanımayan faaliyetleriyle gurur verici başarılara imza atmaktadır. Bu inançla Kızılay Haftası’nı kutluyor, dünyanın dört bir yanında büyük bir özveriyle çalışan Türk Kızılayı gönüllülerine şükranlarımı sunuyorum.”
Kaynak: iha