2013 yılında yayın hayatına başlayıp büyük bir gelişim göstererek birbirinden güncel Türk Denizciliğine dair araştırma-inceleme odaklı çok sayıda çalışmaya yer vermiş olan SeaNews Dergisi’nin şimdiye kadarki tüm sayıları www.seanewsmagazine.com ‘da.

SeaNews Dergisi, gündemin nabzını tutan makaleleri, haberleri yayınlamasının yanında her sayıda denizcilik sektörünün önemli bir 

SeaNews Dergisi, Türkiye’de denizcilik sektöründeki ulusal ve uluslararası gelişmeleri hedef kitlelere duyurmayı hedefleyerek, denizcilik dünyasını okuyucularıyla buluşturuyor.

Yayımlanan tüm çalışmaların geneline izleksel olarak bakıldığında, denizlerle çevrili ülkemizin en önemli sektörlerinden olan denizcilik sektörünü, ulusal ve uluslararası deniz ve okyanuslardaki gelişmeleri, güncel hikayeleri, deniz sporlarını, deniz kültürünü, deniz turizmini ve lojistik alanındaki tüm çalışmaları kamuoyuna sunuyor.

Denizcilik sektörünün birçok önemli şahsiyeti ile gerçekleştirilen röportajların da içerisinde yer aldığı sektörün nabzını tutan SeaNews Dergisi’nin tüm sayılarına www.seanewsmagazine.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Yağmur GERZ

Editör: TE Bilişim