İÜ-DUİM Denizcilik Kulübü dergisi ALESTA'nın yeni sayısı yayımlandı

1996 yılında yayın yaşamına başlayıp büyük bir gelişim göstererek, birbirinden ilginç ve araştırma-inceleme odaklı çok sayıda makaleye ve birbirinden farklı denizcilik hikayelerine yer vermiş olan ALESTA Dergisi 24.yılında, 24. sayısı ile okurla buluştu.

ALESTA Dergisi, İstanbul Üniversitesi - Cerrahpaşa DUİM Denizcilik Klübü öğrencileri tarafından çıkarılan, denizcilik sektörü arasında köprü kurmayı ve sektördeki ulusal ve uluslararası gelişmeleri hedef kitlelere duyurmayı hedeflliyor. . İ.Ü. Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği öğrencileri tarafından amatör olarak çıkarılan, fakat tamamen profesyonel yaklaşımlar sunan ALESTA ; işletme, güverte, kalite yönetimi, teknik konular, denizcilik dünyasındaki güncel gelişmeler, deniz sporları, turizm gibi konularda uzmanların, öğrencilerin ve akademisyenlerin yazılarını içermektedir. 

Busayıda: Denizhaber.com yazarlarından, Ekonomist Harun Şişmanyazıcı ve Gizem Kodak ile röpörtajlara da yer veren dergi yılda 1 kez yayınlanıyor. Türkiye’de hem denizcilik sektöründe hem de genel kamuoyunda son yıllarda oldukça ilgi odağı olan denizcilik hikayelerine, çalışmalarına ve gündemi belirleyen konulara da eğiliyor.

Editör: TE Bilişim