Karadeniz Bölgesi’nin nüfus bakımından en büyük 3. ilçesi konumunda yer alan Ordu’nun Altınordu ilçesinde köy statüsünden mahalleye dönüşen yerleşim alanlarından çöp toplama işlemine başlandı.
Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, bu kapsamda köy statüsünden mahalleye dönüştürülen yerleşim alanlarında çöp konteyneri yerleştirme ve çöp toplama çalışmalarının başladığını söyledi. Altınordu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan çalışma neticesinde ilçenin en uzak mahallelerine artık çöp konteyneri yerleştirildiğini, haftanın belirli günlerinde ekiplerin dış mahallelerde çöp toplama çalışması gerçekleştirdiğini belirten Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş "Milletimize en iyi hizmeti sunmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.
Başkan Tekintaş şöyle devam etti: "30 Mart yerel seçimlerinde milletimize söz verdiğimiz çalışmaları tek tek yerine getirme mutluluğu yaşıyoruz. Bir yandan beton yolları yapıyoruz, bir yandan ise köy statüsünden mahalleye dönüşen yerleşim alanlarına çöp toplama konteynerleri yerleştirerek vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltiyoruz. Hedefimiz milletimizin yaşam standardını yükseltmek. Onlardan aldığımız güç ile yolumuza durmadan yürümeye devam ediyoruz.”
HER HAFTA ÇÖPLER ALINACAK
Mahallelere konulan konteynerlerin her hafta temizlik ekiplerimiz tarafından alınacağını ifade eden Belediye Başkanı Engin Tekintaş, “Ekiplerimiz çöpleri her hafta alacak. Milletimizden tek istediğimiz onların hizmeti için koyduğumuz bu konteynerlere sahip çıkmalarıdır” diye konuştu.
Kaynak: iha