Merkezi Rusya nın Novorossiysk şehrinde bulunan TMBC Logistics Ltd şirketi tarafından organize edilen  '6. Uluslararası Gemi Brokerleri ve Gemi Donatanları Konferansı Novo 2011'  12-13 Mayıs 2011 tarihlerinde Novorossiysk yakınlarında bulunan tatil beldesi Gelendzhik’te gerçekleştirilecek.  

Konferans hakkında KaptanHaber.com'a bilgi veren  TMBC Logistics Ltd şirketi Türkiye temsilcisi Kaptan İlhan Özen şunları söyledi: ' Geleneksel olarak, burası Rus, Türk ve Ukraynalı gemi acentelerinin ve gemi donatanlarının buluştukları ve ticaret yaptıkları bir yer olup özellikle Rus/BDT piyasaları üzerinde yoğunlaşılan mükemmel bir ticari platformdur. Taşımacılık bakımından sahip olduğu kapasite nedeniyle küresel ve bölgesel bir güç olan Rusya’nın önemi artmaktadır. Türk şirketleri Novo 2011 etkinliğine katılarak oldukça faydalı ve ilginç bağlantı olanaklarıyla karşılaşacaklardır. '

Novo 2011 Konferansına 20’nin üstünde ülkeden yaklaşık 250 kişinin katılması bekleniyor. Dolayısıyla bu konferans güney Rusya’da denizcilikle ilgili en popüler ve en fazla katılıma sahip etkinliklerden biri durumunadır. Katılımcılar, 2 gün boyunca konferans oturumlarına katılma, raporları ve sunumları dinleme, yuvarlak masa tartışmalarına iştirak etme ve hiç kuşkusuz akşamları kokteylere ve yemeklere katılma olanakları bulacak.

Ayrıca Novo 2009-2010 etkinliklerini ile ilgili bilgi almak için www.novo.tmbss.ru adresinden ulaşabilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilişim