Arkas Denizcilik Afrika hattında uzmanlaşıyor

Arkas Denizcilik, uzun yıllardır Afrika hattında taşımacılık hizmeti veren armatör Deutsche Afrika-Linien’in (DAL) Türkiye acenteliğini üstlendi.

Arkas Denizcilik, Avrupa Güney Afrika hattında deneyimli armatör Deutsche Afrika-Linien’in (DAL) acenteliğini yürütmeye başladı. DAL, Avrupa ile Afrika kıtaları arasındaki ticaret konusunda yılların birikimini, kullandığı yüksek teknoloji ile birleştirerek müşterilerine sunuyor. Orta ölçekli bir armatör olmanın avantajını müşterisine yansıtan DAL, son üç yılda beş misli artan Güney Afrika ile ticaret hacmimize destek olacak çözümler geliştiriyor.

Genç ve büyük filo

DAL’ın Avrupa Afrika hattındaki filosunda 4.000 TEU ve üstünde hepsi en fazla iki yaşında olan 6 konteyner gemisi yer alıyor. DAL ile Güney Afrika’dan Türkiye’ye yapılan yüklemelerde transit süreler Port Elizabeth’den 32, Durban’dan 30, Cape Town’dan 35 gün olarak gerçekleşiyor.

1924 yılında tanker taşımacılığı ile sektöre giren John T. Essberger Şirketler Grubu’nun 1941’de satınaldığı DAL, uzun yıllar Afrika pazarında kuru yük taşıdı. Konteyner taşımacılığına da giren şirket, Güney Afrika ve Doğu Afrika’ya servisler düzenliyor.

DenizHaber.Com

Editör: TE Bilişim