Muş’un Bulanık ilçe Kaymakamlığı, Bulanık Belediyesi ve Gençlik Spor Müdürlüğü ile Bilican Spor Kulübü tarafından halı saha futbol turnuvası düzenlendi.

Bulanık ilçesinde düzenlenen halı sa futbol turnuvası, Bilicanspor Kulübü Yönetim kurulu üyesi Ercan Yılmaz ve Sarıpınar Belediye Başkanı Deniz Ateş’in başlama vuruşuyla start aldı. Futbolcular Çanakkale şehitleri nedeniyle bir dakika saygı duruşu ile başladı. Bilican Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Galip Kılınç, sporun birleştirici gücünden yararlanarak merkez ve kırsal mahalleler arasındaki birlik, beraberlik ve kaynaşmayı sağlamak amacıyla organize ettiği futbol turnuvası, ilçe merkezi ve kırsaldan altışar mahalle takımının katılımıyla başladı" dedi.

Kaymakam ve Belediye Belediye Başkan Vekili Hacı Arslan Uzan, turnuva ile mahalleler arasındaki kaynaşmayı sıcak tutmayı hedeflediklerini ifade etti. Sportif aktivitelerin bu turnuva ile sınırlı kalmayacağını belirten Kaymakam Uzan, ilerleyen günlerde farklı branşlarda da turnuvalar düzenleyeceklerini kaydetti. Turnuvaya katılan takımlara başarılar dileyen Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Uzan, “Turnuvamız inşallah hiçbir sakatlık yaşanmadan, başladığı gibi neşe içerisinde tamamlanır” dedi.

10 gün sürecek turnuva sonunda dereceye giren ilk 3 takıma çeşitli hediyeler verilecek.
Kaynak: iha