Med Marine ile SAFEEN Group, son teknolojiye sahip MED-A2360 römorkör satışı için sözleşme imzaladı.

Med Marine ile Abu Dhabi Ports’a ait Safeen Group arasında 1 adet MED-A2360 römorkör satışını içeren sözleşme imzalandı.

Robert Allan Ltd. tarafından Med Marine için özel olarak tasarlanan MED-A2360 römorkör, gelecekteki emisyon kısıtlamalarına uygun olacak. 23 metre uzunluğunda, 10.90 metre genişliğindeki römorkörün Safeen Group’a Ekim 2022’de teslim edileceği açıklandı.

Med Marine İş Geliştirme Müdürü Muhammet Gökhan, yeni sözleşme ile ilgili olarak “SAFEEN Group ile işbirliğimizi en çok tercih edilen römorkörlerimizden biri olan MED-A2360 siparişiyle sürdürmekten çok mutlu ve gururluyuz. Güçlü işbirliğini sürdürmek ve siparişleri güvenli bir şekilde teslim etmek bu projedeki ana hedefimiz. Med Marine’in 25 yıllık deneyimi ve SAFEEN Group’un vizyonu, birlikte harika iş fırsatları yaratıyor” dedi.

SAFEEN Group CEO’su Kaptan Adil Banihammad ise, “Med Marine’in MED-A2360 römorkör serisinin SAFEEN’in gelişmiş römorkör filosuna eklendiğini duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Amacımız, müşterilerimize sağlam ve uygun maliyetli hizmetler sunmaktır” dedi.

romorkor-010.jpg

Editör: TE Bilişim