Zaman, nedensiz bir sessizliğin yalnızlığı içinde hiç kıpırdamadan, yeşil gölgelerin içinde sonsuzluğa uzanan mitolojik suların mavi seraplarında serilmiş kaygısızca bekliyor. Gecenin, tarihi sırlarla kaplı gizemli karanlığının dinginliğinde, Ege’nin dost

Zaman, nedensiz bir sessizliğin yalnızlığı içinde hiç kıpırdamadan, yeşil gölgelerin içinde sonsuzluğa uzanan mitolojik suların mavi seraplarında serilmiş kaygısızca bekliyor. Gecenin, tarihi sırlarla kaplı gizemli karanlığının dinginliğinde, Ege’nin dostluk denizinin sularında yelkenleri açıp kaybolurken ufkun puslu derinliklerine doğru, işte o anda, birden gökyüzünden boşanırcasına göktaşı yağmurları yağmaya başlayacak, yolunu aydınlatıp, sana kılavuzluk eden.

Poseidon’un ufacık bir işareti ile kuduran denizlerin kainat’a yükselen dalgalarında, birbirleriyle oynaşan gecelerin ateş böcekleri yakamozların ışıltıları eşliğinde, Kekova’nın masal koylarına doğru seyir yapmanın heyecan dolu maceraları içinde, inanılmaz coşkular ve zevk dolu saatler yaşayacaksınız...

Her geçen gün biraz daha yoksullaşarak ağır darbeler alan ruhsal dünyamızda haksızca süren bu yıkım sürecini durdurup kontrol altına almalıyız. Bu kesin ve ısrarlı davranışımızı sürdürerek, muğlaklaşan yaşam anlayışından kurtulmanın coşkusunu da büyük bir keyif ile yaşayabilmeliyiz. Kaybolan düşlerin, tükenen umutların ve yitirilen en anlamlı duyguların, insanoğlunu hızla sürüklediği derin bunalımın uçurumundan kurtaracak olan ruhsal egemenliğin gücüne kavuşmanın zamanı artık gelmiştir. Bunun için de öncelikli olarak özgüven duygusu ile yeniden barışmanın gerekliliği bilinmelidir. İnsanlığın gerçek genetik kimliğine yeniden kavuşarak,  onurlandırılmasının mutluluğunu ve heyecanını büyük bir özlemle yaşayıp, onu sonsuza kadar korumasını öğrenmeliyiz. Ege’nin ve Akdeniz’in sevgiyle yoğrulmuş can yoldaşı sularındaki efsanevi duyguların sihirli gücü sizleri, dramatikleşen kaygılarınızdan ve bunaltılarınızdan uzaklaştırıp, yepyeni bir dünyanın sevgi dolu yaşam anlayışının sunumlarını armağan edecektir. 

Zorlaşan yaşam şartlarında giderek artan toplumsal travmaların  psikolojik etkilerine karşı nasıl mücadele vermemiz gerektiğini öğrenmeliyiz. Sosyal ve ekonomik yaşantımızın sıkıntılara ve kaygılara mahkum edilen senaryoları içindeki açmazlar arasında sıkışıp kalan gelecek umutlarımızın yıkılmasına bundan sonra kesinlikle izin vermeyelim. Bu kadar çok toplumsal ve ekonomik baskılar altında bile insanlık onurundan hiç ödün vermeden varlığımızı sürdürebilmeyi başarabiliyorsak eğer, bu sağlam ve onurlu duruşumuz insanlığın geleceğine her zaman ışık tutmalıdır.

Denizlerin doğasal enerjisinde sahip oldukları psikolojik güçlerin terapi yeteneğindeki özelliklerinin insanlık anlayışına yaklaşımları, varoluşumuzun gerçek kimliğinin en anlamlı ve belirgin birer göstergesidir.

Yaşam kalitenizi korumak için oluşturduğunuz, ama artık kabuklaşarak dökülmeye başlayan görsel ve ruhsal izolasyonunuzun yeniden onarımında, denizlerin dostluk yüklü suları her zaman sizi kucaklamaya hazır bekliyor olacaktır. Sakın bunu unutmayın!