Varlığında barındırdığı evrensel sevgi bağları ile deniz, yaşanabilecek en yalın ve en anlamlı özgürlüktür. Hayatımıza yön verip bizi geleceğe bağlayacak olan düşler ötesi duyguların görsel ve ruhsal doyumunun heyecan dolu coşkular ile doyasıya yaşandığı

Varlığında barındırdığı evrensel sevgi bağları ile deniz, yaşanabilecek en yalın ve en anlamlı özgürlüktür. Hayatımıza yön verip bizi geleceğe bağlayacak olan düşler ötesi duyguların görsel ve ruhsal doyumunun heyecan dolu coşkular ile doyasıya yaşandığı çılgın mavi tutkunun sevgi dolu dünyasında, yepyeni bir yaşama merhaba diyerek, yeni umutlar ile yeniden sımsıkı sarılabilmenin huzurunu ve mutluluğunu yaşayıp hissedebilmektir.

 Denizlerin doğaüstü gücünün sanatsal anlamdaki ayrıcalığının ve etkinliğinin, şiirsel anlatımla dizelere dökülüşündeki o müthiş, tutkun serüveninin peşinde kaybolup gitmek istiyor insan. Mavi özlemin yüreğimizdeki inanılmaz tırmanışının yarattığı kavuşma arzusunun aleviyle, Ege’nin efsane kokulu tarihsel sularında çılgın dalgalar ile yeniden buluşmanın heyecanını yaşıyoruz. Çoğu zaman çekilmez hale gelen yaşantımızdaki bütün kaygılardan ve duygu açmazlarından elveda diyerek kurtulmanın sevinci ile coşarken, bulunduğumuz bu hassas yol ayrımında gökyüzünün kayan en parlak yıldızı bize yol gösterecektir. 

 Gerçekler ile beklentilerimiz arasında sıkışmış kalmış yılgın bir yaşamın yeniden doğuşunun umut gözyaşlarının, Akdeniz’in sırdaş, gizemli sularında yağmur olup damla damla yüreğimize akan hasretinin derinliklerinde, mutluluğun yorumunu yeniden yapabilmenin fırsatını yakalama şansını bulacaksınız.

Boğulmuş, köreltilmiş ve acımasızca bastırılmış en insancıl duyguların, Ege’nin asil ruhlu sevgi sularında birbirlerine özlem ile sarılmış dalgaların bembeyaz köpükleri arasındaki kainatı inleten acı çığlıkları, eski bir takanın dümen suyundaki çalkantıda sonsuzluğa doğru bir daha dönmemek üzere kaybolup gidiyor.

Sivri sivri iğne yapraklı, denizci ruhlu, yeşilin imparatoru, ruhumuzun huzur kaynağı çam ağaçlarının dalları arasından öylesine duygulu bir mavi bakıştı ki o, sözcüklere sığmayan ve bizi uzak denizlerin sihirli sularına özlemle kavuşturan. Mitolojik tanrısal fırtınaların bile sakinleyerek dinlendiği Ege’nin inci dizili koylarında yaşayacağınız bu ölümsüz duyguların etkisiyle, pembe yaşam düşlerinizi kurabilirsiniz. Böylesine mükemmel doğal mimari yontularla işlenmiş cennet koylar dantelasında, mutluluğun ve huzurun tanımını yeniden yorumlamalısınız. 

Pembeye bulanmış, kızıl renkli muhteşem görüntüsü ile ufku yakan şafak vaktinin, içimizde uyandırdığı o inanılmaz güzellikteki hayranlık duygusuyla yeni koylara yelken açıyoruz.