Yunusemre Belediyespor U-15 Ligi 2001 doğumlular play off turnuvasında Manisa İl birincisi olarak Türkiye Şampiyonası’na gitmeye hak kazandı.
Futbolda elde ettiği başarılarla adından söz ettiren Yunusemre Belediyespor, altyapıda da umut vaat ediyor. Ligi yedi puan ile bitiren Yunusemre Belediyespor, ligde aynı puanda olan Salihli Belediyespor’u seri penaltı atışları sonucunda 8-7 yenerek Türkiye Şampiyonası’na gitmeye hak kazandı.
Alt yapıya önem verdiklerini belirten Yunusemre Belediyespor Hocası Ethem Salih Aytaş, başarıda emeği olan futbolcularını kutladı. Aytaş, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “U-15 Ligi 2001 doğumlular turnuvasında grubumuzda aynı puanda olduğumuz Salihli Belediyespor ile seri penaltı atışları için toplandık. Penaltı atışlarını 8-7 kazandık. Futbolda ilk kez Türkiye Şampiyonası’na gitmeye hak kazandık. Genç kardeşlerimiz ileride çok başarılı sporcular olacaklarını bugün gösterdi. Antrenörümüz Ferdi Öztürk ile beraber alt yapıdaki futbolcularımızın başarısını devam ettirmek amacıyla çalışmalarımızı süreceğiz” dedi.
Kaynak: iha